سیاسی

‌🚨بار #مقابله با تحریم‌ها باید بر دوش مسئولین باشد، نه مردم/اگر راه‌حلی اشتباه باشد، تکرار آن توجیهی ندارد

دکتر #جلیلی در گفتگوی زنده با مخاطبان صفحه اینستاگرام خود:
🔹با نمایش نمیشود کشور را اداره کرد؛ کشور را باید واقعی اداره کرد. اگر #فرهنگ کار صرفا نمایشی در بخش ها، قوا یا #جناح های مختلف غلبه پیدا کند، این یک #آسیب جدی است.

🔹نباید تمایلات مقطعی بر مصالح واقعی مردم ترجیح پیدا کند؛ #صداقت با مردم این است که اگر کسی مصلحت واقعی کشور را تشخیص می‌دهد این مصلحت را بدون هیچگونه محافظه کاری بیان کند.

🔹تحریم‌ها نه با شعار رفع می‌شود و نه با گفتگوی تنها؛ تحریم‌ها #برنامه جامعی می‌خواهد که بار آن بر دوش مسئولان است، نه بر دوش مردم.

🔹اگر مسئولان بار مقابله با تحریم را به دوش نکشند، #فشار آن به مردم #منتقل میشود. روایت تحریم به خودی خود، یک روایت مهم است.
#انتخابات #۱۴۰۰ #اصلح_جلیلی #یمن #معیشت #اقتصاد #ملت #مذارکره #ظریف #برجام #حاج_قاسم
🔹اگر کسانی پاسخی را ارائه و طرح کردند و هشت سال نیز آن را #دنبال نمودند اما نتیجه‌ی #مطلوب بدست نیامد، آیا دوباره آن پاسخ می تواند معتبر تلقی و تکرار بشود؟

🔹اگر راه‌حلی اشتباه باشد، #تکرار آن توجیهی ندارد

🔹در سال ۹۶ کسانی می گفتند ما با همین پاسخ می توانیم #بقیه تحریم ها را هم برداریم. این در چه زمانی بود؟ در زمانی که چند ماه پیش از آن، ترامپ در آمریکا #رئیس_جمهور شده بود.

🔹اگر پاسخی اینقدر بی اساس و لرزان باشد که با آمد و رفت یک نفر در یک سر دیگر #دنیا بخواهد اعتبارش را از دست بدهد، نمی تواند یک پاسخ معتبر باشد.

🔹 هر موضوعی دارای یک گذشته، یک حال و یک آینده است که گر #روایت صحیح را از آن موضوع نداشته باشید، نمی توانید تصویر درست و #جامع از آن داشته باشید.

🔹در این ۸ سال در موضوعاتی کارهایی رو انجام دادیم و روی مسائلی #تمرکز کردیم و راه #حل هایی را پیدا کردیم. در هر موضوعی به پاسخی رسیدیم، سعی کردیم در اولین فرصت این پاسخ ها را به مسئولین مربوطه #انتقال بدهیم.

🔹امروز هم وظیفه خود میدانیم تا آنچه را که یافته ایم به شما مردم عزیز ایران به شما نخبگان عزیز به شما صاحب نظرانی که در این عرصه ها #فعال هستید ارائه کنیم.
دیدگاه ها (۱)

سیاسی

سیاسی

سیاسی

سیاسی

ثابتی در گفتگو با MES:اسرائیل کشور نیست، یک پادگان نظامی در ...

🔻پزشکیان: مگر قرار است همه جا را شخصاً ببینم؟/ آقای رییس‌جمه...

ذبح رابطه با چین پیش پای برجامحسن روحانی، رئیس‌جمهور پیشین ا...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط