.

.
♻️ چرا ژاپن شعار مرگ بر آمریکا نمی‌دهد!

🔰 آیا می‌دانستید که در جنگ جهانی دوم، زنان ژاپنی با برنامه دولتشان برای خدمت به کشور، برده جنسی آمریکایی‌ها می‌شدند!

▪️در خلال جنگ جهانی دوم و تا پایان سال ۱۹۴۵ حدود ۳۵۰ هزار سرباز آمریکایی، کشور ژاپن را اشغال کردند. در همان سال بود که نیروی هوایی ایالات متحده آمریکا دو شهر هیروشیما و ناگازاکی را مورد بمباران اتمی قرار داده بود.

▪️در همین شرایط، دولت نابغه ژاپن یک سازمان به نام انجمن تفریح ​​و سرگرمی برای اشغالگران ایجاد کرد و ذیل آن، فاحشه‌خانه‌های زیادی را راه‌اندازی کرد و از زنان وطن‌پرست ژاپنی خواست که خودشان را به عنوان "زنان آسایش" به سربازان آمریکایی ارائه کنند!

▪️اینطور بود که ده‌ها هزار زن ژاپنی برای خدمت به کشور، بدن خودشان را تقدیم دشمن کردند. البته دولت ژاپن در سال ۱۹۹۳ به خاطر نقشی که در اداره فاحشه‌خانه‌ها و مجبور کردن زنان برای خدمت به سربازان داشت، عذرخواهی کرد. ولی به هرحال این اتفاق تلخ یکی از عجیب‌ترین انواع سواستفاده جنسی از زنان در طول تاریخ جنگ و به نوعی دیوثی دولتی بود!
#زن_زندگی_آزادی

🔺برای دیدن یادداشت‌های حمید رسایی عضو کانال شوید🔻
https://eitaa.com/joinchat/389677056C798a6dc5a1
دیدگاه ها (۰)

🔴باز هم تعرض و قتل یک زن در ژاپن توسط تفنگدار آمریکایی▪️پلیس...

سیاسی اجتماعی

جناب مورفی العدید پر

سلطنت طلبها از اپستینیها درخواست کمک کرده بودن

نتانیاهو:در این جنگ جبهه هشتم وجود دارد. این جنگ برای حقیقت ...

✅ کارشناس آمریکایی در مصاحبه با پیرس مورگان:📍آمریکا هیچ منفع...

🎥 آقای ظریف! پایان سده تحقیر چین هیچ ربطی به مذاکره چین با آ...

نفوذ در مجموع ارکان نظام در چارجوب هلدینگ یاس و یهودی های پشت سر به نام رهبری و ترور او و سرداران پا

♨️تامی بالدوین، سناتور دموکرات:تنها دستاورد جنگ ایران برای م...

چطور کره جنوبی پیشرفت کرد؟ یو سونگ جون یکی از استعدادهای بز...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط