{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

📲 احضار مدیران شبکه‌های اجتماعی به کنگره آمریکا/در هیچ‌ ج

📲 احضار مدیران شبکه‌های اجتماعی به کنگره آمریکا/در هیچ‌ جای دنیا شبکه‌های اجتماعی یله و رها نیستند جز ایران

🔹 مدیران ۱۵ شبکه اجتماعی از جمله تلگرام، توییتر و فیسبوک برای پاسخ به این سوال که شبکه‌های اجتماعی در آشوب‌های انتخابات ۲۰۲۰ آمریکا چه نقشی داشتند؟ به کنگره احضار شدند.

🔹کمیته دو حزبی تابستان گذشته از این شرکت‌ها و دیگر رسانه‌های اجتماعی خواسته بود که مجموعه‌ای از اطلاعات ضروری درباره احتمال بروز تروریسم داخلی را ارائه کنند، اما به گفته بنی تامپسون، رئیس این کمیته از حزب دموکرات ایالت می‌سی‌سی‌پی پاسخ‌های ناکافی از برخی از بزرگترین پلتفرم‌ها و رسانه‌های اجتماعی دریافت کرده است.

🔹این کمیته مجدداً از شرکت مادر گوگل آلفابت، توییتر، ردیت و متا (فیس‌بوک سابق) خواست مجموعه‌ای از سوابق مربوط به تروریسم داخلی، انتشار اطلاعات نادرست و تلاش‌ها برای تأثیرگذاری یا براندازی انتخابات ۲۰۲۰ را تحویل دهند.
دیدگاه ها (۰)

📑 مدیر #اینستاگرام در دادگاه متا: اطلاعات منفی درباره ایمنی ...

♨️اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ شهروند ایرانی در آمریکا 🔹 دادستا...

✔️ روابط عمومی سپاه در اقدامی مبتکرانه و تهاجمی، برای فرماند...

مرکز مقاومت بسیح سازمان برنامه و بودجه کشور

مرکز مقاومت بسیج سازمتن برنامه و بودجه کشور

🔺شبکه CBS آمد ابرویش را درست کند چشمش را هم کور کرد!🔹شبکه آم...

از مهندسی نارضایتی تا ابتکار روایت: نقشه راه ایران در نبرد ش...

⭕️اظهارات عجیب پزشکیان در گفتگو با ان بی سی:🔹تهران می‌خواهد ...

نقش فضای مجازی و رسانه‌ها در جنگ اراده‌ها✍️ سید علیرضا آل‌دا...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط