آغاز رویداد صنعتیار 3 در اتاق بازرگانی اصفهان

رویداد صنعتیار 3 با بحث عارضه‌یابی از صنعت و RFP نویسی در اتاق بازرگانی اصفهان آغاز شد.
به گزارش روابط عمومی اتاق بازرگانی اصفهان، در این دوره که از سوی سرای نوآوری اتاق بازرگانی اصفهان و دانشگاه برگزار می‌شود، به نحوه عارضه‌یابی از شرکت‌های SME بر اساس مدل نوآوری باز، پرداخته می‌شود.
در این رویداد 70 نفر از صنعتیاران برگزیده شرکت کرده و به نحوه انجام فعالیت بروکری در شرکت‌های کوچک و متوسط پرداخته شد.
در این رویداد، ابتدا به لازمه اجرایی شدن رویداد صنعتیار بر اساس مدل نوآوری باز و همچنین گشوده شدن درب بنگاه‌های اقتصادی بر روی تکنو بروکرها تأکید شد. سپس ضمن اشاره به چرخه عمر فناوری در صنایع مختلف، انواع استراتژی‌های برون‌سپاری و جذب فناوری تشریح گردید.
صنعتیاران آموزش دیده در این رویداد به زودی و پس از آموزش‌های تکمیلی به بنگاه‌های کوچک و متوسط معرفی خواهند شد و به عنوان بروکر به عارضه‌یابی و ارائه راهکارهای عملیاتی برای حل چالش‌های صنعت خواهند پرداخت.
دیدگاه ها (۱)

داستان بروکری از زبان دکتر مجتبی فدائی

طرح پویش اشتغال، به زودی تاثیر اجتماعی خود را خواهد گذاشت

برگزاری رویداد صدرا و همایش دانشگاه و صنعت در دانشگاه‌های آزاد استان

نشست انتقال تجربه (حاصل عمر من، توشه راه تو)

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط