{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

🔰 هاستل گیت ۶۳

🔰 هاستل گیت ۶۳

🔹 توریستِ بیکار به جای فیلمبرداری از اماکن تاریخی، ظاهراً تنها شغل و تفریح مردم را مطربی می‌داند و یا ماموریتش این است که مثل مگس، فقط روی کثیفی‌های فرهنگ ایران بنشیند!

🔹 او تنها در دو شهر ایران، بیش از ۱۰ مورد مطربی و رقص فیلم‌برداری کرده و دنبال جمع آوری صحنه‌های عیش‌ونوش مردم علاف‌تر از خودش بود.

🔹 شاید کار این جاسوس پاکستانی توجیه داشته باشد، اما به سخره گرفتن فرهنگ ارزشی ایران توسط زنان هرزه ایرانی قابل‌توجیه نیست.

🔹 طرفدار #زن_زندگی_آزادی ظرف وجودش به قدری آلوده شده که حتی نمی‌تواند کنترل خود را در برابر شنیدن یک آهنگ حفظ کند و یا بابت قبح‌زدایی پول‌های کلان می‌گیرد. این هرزه، با زدن برکه (نقاب مردم منطقه جنوب)، جلوی مردان بی‌غیرت می‌رقصد و هرزه بعدی، رقص و پایکوبی را راه درمان دردها معرفی می‌کند.

#زن_زندگی_آزادی
#جاسوسی_مدرن
#جاسوس_ولاگر
#بی_غیرتی

@Hasanabbasi_students
دیدگاه ها (۴)

🎥 هشدار قیس قریشی درباره خطر لبنانیزه‌شدن طبقه سیاسی و مدیرا...

♨️شروع قبح زدایی از رقص!احتمالا چند سال دیگر محوز تاسیس کابا...

نقدی بر سینمایی «داستان‌های موازی»

شاهد:بسمه تعالی ⭕️ جناب پزشکیان جنابعالی با دادن پالس های ضع...

🔰 هاستل گیت ۶۹🔹 چالش "من پول ندارم!" توریست پاکستانی به‌صورت...

🔰 هاستل گیت ۳۳🔹 در نتیجه همت و تلاش وزارت گردشگری درجهت گستر...

🔰 هاستل گیت ۲٠🔹 اینجا نه شیخ نشین های خلیج است نه تایلند. ای...

🔰 هاستل گیت ۲۴🔹 طرفداران #زن_زندگی_آزادی تحویل بگیرند که به ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط