زایمان روباه پرنده

زایمان روباه پرنده

زایمان روباه پرنده
روباه‌های پرنده (Flying foxes) یا خفاش میوه، از بزرگترین خفاش‌های جهان هستند. آنها در آسیا، استرالیا و شرق آفریقا زندگی می‌کنند. حداقل 60 گونه موجود در این جنس وجود دارد.

طول بال‌های آن تا 1.5 متر می‌رسد. آنها فاقد دم هستند.

همانطور که از نام آنها پیداست، سر آنها به دلیل گوش‌های کوچک و نوک تیز و چشمان بزرگ شبیه روباه کوچک است. چشمان آنها در جلوی سرشان قرار گرفته و به آنها دید دوچشمی می‌دهد.

روباه‌های پرنده میوه و سایر مواد گیاهی و گاهی حشرات را می‌خورند. آنها منابع را با حس بویایی قوی خود پیدا می‌کنند. آنها با بینایی دقیق حرکت می‌کنند، زیرا نمی‌توانند پژواک خوانی کنند.

آنها طول عمر طولانی و بازده تولید مثلی پایینی دارند، به طوری که ماده‌های اکثر گونه‌ها تنها یک فرزند در سال به دنیا می‌آورند.



#جانوران #‌پستانداران #خفاش #روباه_پرنده #جانوران_شگفت_انگیز #طبیعت_آسیا #طبیعت_آفریقا #استرالیا #حیوانات #حیات_وحش #جانورشناسی #مستند #علمی
دیدگاه ها (۰)

جوجه‌های قوهای سیاه پس از بیرون آمدن از تخم، نوعی حمایت والد...

رفوگر سبز green darner (به دلیل شباهتش به سوزن رفوگری) از را...

قورباغه بارانی ناماکوا Namaqua rain frog گونه‌ای از قورباغه‌...

سوسک شاخدار پردار، Feather-horned Beetle بومی جنگل‌های اکالی...

جیرجیرک‌های موش کور Mole cricket در راسته ملخ‌ها و جیرجیرک‌ه...

ورق بزنید:ماهی ماندارین Mandarinfish یا ماهی اژدهای ماندارین...

مرغ بهشتی دوازده سیمی یک پرنده بهشتی با اندازه متوسط، تقریبا...

سگهای آبی (Beavers) مهندسان غریزی طبیعت هستند که حين جویدن و...

🔺اگرچه رژیم غذایی تنبل‌ها در طبیعت تقریباً به‌طور کامل از بر...

مارماهی‌های مورای moray eels اغلب با مارهای دریایی اشتباه گر...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط