به نام خدا

به نام خدا
.
بازخوانی فتنه 78 - قسمت هشتم
.
.
روز سه شنبه 22-4-78
ساعت 1:10 بامداد
ناجا عواملش را مجدداً به مقابل کوی دانشگاه آورده ‌است.
.
.
ساعت 1:15 بامداد
روبه روی سر در دانشگاه، شخصی که شعار «مرگ بر منافق» سر می‌داد توسط یک دستگاه خودرو پیکان ربوده می‌شود.
.
ساعت 1:20 بامداد
تعداد دانشجویان داخل کوی دانشگاه حدود 2400 نفر و تعداد 500 نفر از آنها در بیرون از دانشگاه بودند.
.
ساعت 10:13
تعداد سه برگ اطلاعیه انجمن اسلامی دانشجویان دانشگاه خواجه نصیر طوسی، بسیج دانشجویی دانشکده علوم پایه دانشگاه تهران و متن استعفای دکتر معین وزیر وقت علوم منتشر شد.
.
ساعت 11:50
پس از هشدارهای مکرر نیروی انتظامی به جمعیت مقابل سر در دانشگاه تهران مبنی بر این‌که «تجمع شما براساس اطلاعیه شورای امنیت ملی غیر قانونی است. هیچ‌گونه اعتنایی به این هشدارها نمی‌شود.
.
ساعت 12:57
تعداد 1500 نفر بین چهارراه ولی‌عصر تا چهارراه کالج: «وای از آن روزی که مسلح شویم.»
.
ساعت 17:30
دو هزار نفر از مردم از میدان انقلاب به طرف در اصلی دانشگاه تهران آمدند شعار می‌دادند «حزب فقط حزب علی، رهبر فقط سیدعلی- منافق حیاکن، دانشگاه را رها کن- وای اگر خامنه‌ای حکم جهادم دهد»
.
.
.
پی نوشت:
از ابتدای روز 22 تیر جمعیت متدین با حضور مقابل کوی شعارهای انقلابی سرداده شروع به سینه‌زنی می‌کنند.
ولی در صبح اول وقت درگیری‌ها در کوی کاسته شده و در میدان انقلاب و خیابان ولی‌عصر بیشتر می‌شود. اغتشاش گران به مسجد سیدالشهدا یورش برده به آنجا خساراتی را وارد می‌کنند.
درگیری‌ها در سبزه‌میدان ادامه می‌یابد و از طرفی بانک‌ها به آتش کشیده می‌شود. با انتشار خبر مجوز دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به بسیج و سپاه برای دفع فتنه، عصر امروز، تعداد زیادی از مردم و به همراه حدود 2000 نفر از بسیجیان به‌سمت میدان انقلاب حرکت می‌کنند و با شعار‌هایی در طرفداری از نظام و رهبر معظم انقلاب به در اصلی دانشگاه تهران رسیدند.
ناجا با تقویت نیروها افراد اغتشاش‌گر را در خیابان کارگر محاصره می‌کند و آرامش به بیشتر خیابان‌های تهران بازمی‌گردد. در جنوب تهران حدود 600 نفر تجمع می‌کنند ولی با حضور به‌موقع آن تجمع نیز پراکنده می‌شود. نماز مغرب و عشا در میدان انقلاب اقامه می‌شود و پس از آن هرگونه اجتماع و اغتشاش با پاسخ قاطع بسیج روبه‌رو می‌شود و تماماً خنثی می‌شود. شایع شده است که تهران حکومت نظامی است و ارتش با تانک به خیابان‌ها خواهد آمد، شایع شده بخشی از صدا و سیما به آتش کشیده شده و دفتر روزنامه کیهان تخریب شده است!
.
.
.
ادامه دارد....
.
.
.
#حق_پایدار_است
دیدگاه ها (۱۴)

از توهین به ملت ایران تا اظهار نگرانی برای تیتر کیهان!به گزا...

بسم الله الرحمن الرحیم#دعای_روز_بیستم_و_هفتم_ماه_مبارک_رمضان...

بسم الله الرحمن الرحیم..#دعای_روز_بیستم_و_ششم_ماه_مبارک_رمضا...

بسم الله الملک القدوس.از روزی که علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشا...

🧐جعبه سیاهی که نباید باز شود🤔ماجرای هواپیمای اوکراینی خیلی ف...

🧐جعبه سیاهی که نباید باز شود🤔ماجرای هواپیمای اوکراینی خیلی ف...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط