{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

🔰 #معرفی_یادمان | #کانال_کمیل

🔰 #معرفی_یادمان | #کانال_کمیل

🔻در سال ۱۳۵۹ توسط دشمن و به دست مهندسان فرانسوی کانال به طول ۹۰ کیلومتر و عرض ۵ متر و ارتفاع ۴ متر کاملا" حرفه ای و مهندسی شده حفر شد . این کانال در منطقه حمرین معروف به کانال حمرین و در منطقه شرهانی معروف به کانال شرهانی و کمیل و در خاک عراق معروف به کانال بجلیه است. این کانال منحصر به فرد و دارای چند سه راهی و چهار راهی می باشد که برای موانع و پیشروی رزمندگان اسلام حفر شده بود.

💠 نوجوانان گردان کمیل و حنظله در محاصره دشمن قرار گرفته بودند. مهمات به آخر رسیده و عطش در اوج خودش بود. بعثی‌ها هر لحظه حلقه محاصره را تنگ تر می‌کردند، آنقدر که صدایشان به گوش رزمنده‌ها می‌رسید. بیسیم‌چی از توپخانه درخواست پشتیبانی کرد اما فاصله بعثی‌ها و رزمنده‌ها آنقدر کم بود که کاری از دست توپخانه بر نمی‌آمد (ممکن بود بچه‌های خودی هدف آتش توپخانه قرار بگیرند).

📌چند روز بعد از اتمام عملیات والفجر مقدماتی و شهادت اعضای گردان کمیل رژیم بعث عراق داخل کانال را پر می‌کند و شهدا در آن کانال مدفون می‌شوند.

➕ به راهیان نور بپیوندید👇
🆔 @Rahianenoor_News
دیدگاه ها (۰)

شهید_پیل_افکنجانفدای_ایرانباید_برخاستشهیدمذهبی

♦️شکار ارزشمند سپاه در آسمان شمال عراق/ بالن نظارتی آمریکا چ...

72603:۵روز مقاومت رزمندگان گردان کمیل، در کانال دوم فکه یکی ...

به دلیل شرایطی که طی عملیات والفجر یک پیش آمد، ‌منطقه‌‌ فکه ...

کانال کمیل معبر بهشت

خاطرات جنگعملیات والفجر 8 بود. چند قایق از گروهان ما از موان...

🔷 ۲۲ بهمن سالروز عملیات والفجر مقدماتی و شهادت خاص ترین شهید...

🌺 ابراهیم شهید شد .....🌺 امروز جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۶۱ پنج روز است...

امروز جمعه ۲۲ بهمن ۱۳۶۱ پنج روز است که در #محاصره هستیم. آب ...

http://yon.ir/ZI5K@sorenaeرزمنده‌ی دوشکاچی: علی حسنِ احمدی ا...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط