{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

🔴پاک کردن رد پای ترامپ

🔴پاک کردن رد پای ترامپ
خیانت به خون ۱۱۰۰ شهید

✍محمد ایمانی

🔹روزنامه هم میهن امروز مدعی شد: اسرائیل، میز مذاکره را بمباران کرد؛ در داخل هم عده ای زیر این میز بمب می گذارند.

🔻این روزنامه فراموش کرده که حتی از قول آقای پزشکیان و ناظر به واقعیت تیتر زده: خلف وعده به سبک آمریکایی‌ها/ روی میز مذاکره بمب انداختند و دیپلماسی را نابود کردند.

🔹آن که میز مذاکره را بمباران کرد، بلکه از این میز برای عملیات فریب استفاده کرد، خود آمریکا و ترامپ بود! با کدام انگیزه، این واقعیت روشن، انکار و کتمان می شود؟

🔻این حجم از خیانت عامدانه و تبرئه آمریکا را نمی شود پای نفهمی و نادانی گذاشت. کودن ترین افراد هم قادر نیستند در حالی که ترامپ خود را بانی تجاوز نظامی می داند، او و آمریکا را تبرئه کنند.

🔹پس علت چیست که یک روزنامه فارسی زبان، بانی و طراح جنگ را تبرئه می کند؟ مشکل از بی غیرتی و وطن فروشی است؟ یا آتویی دست دشمنان ملت ایران دارند؟!

🔻مردم ما با دیدن ریز پرنده ها و اقدامات ایذایی هماهنگ با دشمن، نسبت به مزدورانی که انتقال دهنده یا کاربر این تسلیحات بودند، حساس شدند، و مراجع امنیتی و قضایی به تعقیب و سرکوب آنها پرداختند.

🔹اما گویا هنوز نسبت به مزدوران و پایوران رسانه ای دشمن که در حال پاک کردن رد پای متجاوزان، احیای مجادلات داخلی و سرگرم سازی هستند، حساسیت کافی ایجاد نشده است.

🔻دشمن، کاری را که با تحریم و بمب نتوانست انجام دهد، می خواهد از طریق تزریق تحلیل های فلج کننده و دیکته کردن توقعات خود در پوشش مذاکره انجام دهد.

🔹تحلیل های فلج کننده و فریبنده، ابتدا به قیمت تحمیل تورم (نان مردم) تمام شد و سپس به قیمت جان مردم. نتیجه عملیات فریب مذاکره، شهادت ۱۱۰۰ نفر از هموطنان ما از جمله داشمندان و خدمتگزاران و سرداران و مدافعان امنیت بود.

🔻دستگاه های اطلاعاتی و قضایی باید بدون فوت وقت و تا آسیب های بیشتری به کشور وارد نشده، پایوران رسانه ای دشمن را زیر ضرب بگیرند.

🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
دیدگاه ها (۳)

🎥 وقتی روزنامه آمریکایی روایت ترامپ و نتانیاهو را درباره ناب...

✳️ طائب، رئیس سازمان بسیج: ما درخواست آتش‌بس نکردیم؛ او (ترا...

حمله نظامی و محاصره اقتصادی جواب نداد؛ ترامپ دعوت به اغتشاش ...

فریادِ بهرامِ محمدی بر خاکریزِ هویّت تقابلِ بمبِ بیگانه و فس...

مذاکره با آمریکا فقط با مجوز رهبری میتونه انجام بگیره

فریادِ بهرامِ محمدی بر خاکریزِ هویتتقابلِ بمبِ بیگانه و فساد...

بعد شهادت اقا هم عده ای نادان دست از آزارش برنمیدارن

♨️ سی‌ان‌ان: آمریکا احتمال استفاده از «مادر همه بمب‌ها» علیه...

پاسخ روزنامه‌نگار و تحلیل‌گر سیاسی آمریکایی به توهمات جدید ت...

خودتو رهبر میدونی که در احکام دخالت میکنی

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط