{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

دانشمندان بافت‌های مغز، مایع‌نخاعی و بزاق بیماران مرده و

دانشمندان بافت‌های مغز، مایع‌نخاعی و بزاق بیماران مرده و زنده که مبتلا به بیماری آلزایمر بودند را آزمایش کردند.
در این تحقیق که در مجلهٔ علوم پیشرفته منتشر شد، آمده که باکتری مربوط به بیماری مزمن لثه، پورفیروموناس ژنژیوالیس، در مغز افرادی که مبتلا به آلزایمر هستند هم مشاهده شده است.
آزمایش‌ روی موش‌ها تائید کرد که این باکتری می‌تواند از دهان به مغز منتقل شود و پروتئینی سمی از خود ترشح ‌کند به نام Gingipain که نرون‌های مغزی را نابود می‌کند.
این باکتری هم‌چنین باعث افزایش تولید بتا آمیلوئید می‌شود، جزئی از پلاک‌های آمیلوئیدی معمولاً با بروز بیماری آلزایمر مرتبط هستند.
در پی این یافته‌ها، دانشمندان دارو‌هایی را روی موش‌ها آزمایش کردند با این هدف که جلوی عمل پروتئین‌های سمی را بگیرند و دریافتند که می‌توانند جلوی انحطاط و نابودی سلول‌های مغزی را بگیرند.
دیدگاه ها (۳)

ساخت اولین ویروس‌های جدید توسط هوش مصنوعی:دانشمندان دانشگاه ...

اطلس منشا ژنتیکی اوتیسم منتشر صدها جهش ژنتیکی در اوتیسم نقش ...

🧬 ادعای اصلی و شواهد آنپروفسور سینکلر، استاد ژنتیک دانشکده پ...

پارت ۹گیجی و سردردم کمی فروکش کرده بود از جا بلند شدم. بالاخ...

درمان آلزایمر با ورزش !یک تحقیق جدید از مفهوم تصویربرداری از...

خون جوانان «آلزایمر» را درمان می کند یک استارت آپ با استفاده...

کارشناسان به تازگی دریافته اند مصرف سبزیجات حاوی آهن از جمله...

کشف نقش باکتری‌های دهانی در بروز سکته مغزیمحققان در یک پژوهش...

کم خوابیدن دقیقاً چنین تاثیری روی مغز می گذاردکمبود خواب می ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط