{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

‌

‌
♻️ لایحه بودجه ۱۴۰۵
تلاطم روی تلاطم در معیشت مردم

🔰حمید رسایی: دولت در بودجه سال بعد، فروش محصولات (فرآورده‌های ویژه) را به نرخ ارز در تالار اول و دوم مرکز مبادله گره زده است.

🔸طی سال جاری، این کار بر اساس نرخ ۷۰ هزار تومانی صورت میگرفت، اما در بودجه ۱۴۰۵، می‌خواهند آن را با نرخ‌های ارز گران انجام دهند.

🔸تالار مبادلات ارزی، واقعا تالار است!
یک عده انحصارگر، رانتخوار و مافیای ارزی که اسم خود را صادرکننده گذاشته‌اند، با زور و در سایهء تساهل بانک مرکزی، اقدام به افزایش نرخ ارز می‌کنند.

یعنی در گوشه‌ای از تالار، صادرکنندگان و مافیای ارزی هلهلهء شادی سر می‌دهند. اما در گوشهء دیگر تالار، مردم بخاطر گران‌شدن ارز، عزادار هستند.

🔸اکنون در بودجه سال ۱۴۰۵، تیم اقتصادی دولت می‌خواهد مبنای قیمت‌گذاری بسیاری از کالاها را به این نرخ ارز که توسط مافیا گران شده است، گره بزند. آیا نتیجه‌ای به جز گران‌شدن کالاها و تحمیل گرانی بر مردم متصور هستید؟

🔸این دیگر اسمش لایحه بودجه نیست؛ بلکه مانیفست براندازی در کشور بر اساس دیکته‌های صندوق صهیونیستی بین‌المللی پول است.

🇮🇷 کانال حمید رسایی را به دوستانتان معرفی کنید:
┏🇮🇷━━━━━━━┓
Eitaa.com/rasaee
┗━━━━━━━━━┛
دیدگاه ها (۰)

🔴عامل اصلی تورم نرخ ارز است، نه کسری بودجه و نقدینگی✍️عباس ش...

📸🔺نصف دلار پتروشیمی‌ها باز نمی‌گردد🔺روند بازگشت ارز صادرکنند...

‏«اقتصاد، دستوری نمی‌شود»+«این دلار نیست که بالا می‌رود، ریا...

روایت مرتضوی از ۲ جراحی ارزی در ۴۰۱ و ۴۰۴ وزیر سابق تعاون، ک...

آقای رئیس‌جمهور! افزایش حقوق معلول تورم است، نه علت آن🔰 حمید...

♨️بانک مرکزی: برای مدیریت بازار ارز ۲ میلیارد دلار اسکناس به...

باید گفت اینها را کجا گرفتن آوردن از دنیا بی خبرند

چرا قیمت دلار ۲۲۰ هزار تومان شد؟باز هم سیگنال همتی برای افرا...

📺 فیلم/معادل بودجه عمرانی یک سال کشور در صنعت خودرو و مشتقات...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط