{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

متن شبهه

متن شبهه
وضعیت کودکان در برزخ چگونه است آخه نه گناهی کردن که اهل جهنم باشن و نه ثوابی که اهل بهشت

🔅 پاسخ شبهه


🔮 در اینجا تنها به بخشی از روایات که در این زمینه وارد شده و نشانگر دیدگاه اسلام در این رابطه است، اشاره می‌کنیم:

1️⃣ امام صادق (ع) فرمودند: «هرگاه کودکی از مؤمنان از دنیا رفت، منادی در ملکوت آسمان و زمین ندا می‌دهد که فلانی فرزند فلانی از دنیا رفته است. اگر پدر یا مادر یا یکی از بستگان مؤمن او از دنیا رفته باشند، کودک را به نزد او می‌برند تا از او پرستاری کند و اگر کسی یافت نشد، او را به حضرت فاطمه(س) می‌سپارند و آن حضرت، تا زمانی که یکی از پدر یا مادر یا نزدیکانش به او ملحق شوند، از کودک نگهداری می‌کنند و بعد کودک را به آن فرد تحویل می‌دهند.»
@GhararGahShayeat

2️⃣از امام صادق (ع) همچنین نقل شده است: «خدای بزرگ، ابراهیم و ساره را متکفل نگهداری از کودکان مؤمنان قرار داده است؛ در قصری با شکوه از درّ بهشتی و در روز قیامت این کودکان را لباس نیکو پوشانده و خوش‌بو می‌کنند و آنان را به پدر و مادرشان هدیه می‌دهند. این کودکان، پادشاهانی هستند در بهشت همراه با والدینشان.»

3️⃣ از پیامبر بزرگ اسلام (ص) نقل شده است که فرمودند: «کودکان مؤمنان در روز قیامت آنگاه که زمان حسابرسی خلایق می‌رسد حاضر می‌شوند. خدای تعالی به جبرئیل می‌فرماید: اینان را به بهشت وارد کن. کودکان بر دروازه‌های بهشت می‌ایستند و از پدران و مادران خود سؤال می‌کنند. نگهبان بهشت به آنان می‌گوید: آنان مثل شما نیستند و گناهان و خطاهایی دارند که باید از آن بازخواست شوند. کودکان صدای خود را با گریه بلند می‌کنند؛ پس خدای تعالی می‌فرماید: ای جبرئیل، این چه صدای گریه و زاری است که بلند شده است؟ جبرئیل عرض می‌کند: خدایا! تو خود از من داناتری، اینان کودکان مؤمنان هستند و می‌گویند ما وارد بهشت نخواهیم شد تا زمانی که پدران و مادران ما وارد بهشت شوند. پس خدای تعالی می‌فرماید: ای جبرئیل، در میان جمع وارد شو و دست پدران و مادران آنان را بگیر و همراه کودکان - به خاطر رحمتی که دارم - وارد بهشت کن.»
@GhararGahShayeat

4️⃣ از رسول گرامی اسلام(ص) نیز نقل شده است: «کودکان امت محمد(ص) در روز قیامت در زیر عرش در کنار حوض‌های بهشتی جمع می‌شوند. خداوند از حال آنان مطلع می‌شود و می‌فرماید: چه شده است که سرهایتان را به سوی من بلند کرده‌اید؟ می‌گویند ای پروردگار ما! پدران
دیدگاه ها (۵)

السلام علیک یابن طاهاع

_خلقت نوری اهل بیت علیهم السلام و قدرت نور امام زمان عجل الل...

ذکر پر ثواب

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :ولی آنها نیز در محشر، ح...

حجت‌الاسلام والمسلمین فرحزاد:محبت پیامبر اکرم(ص) باید در رفتار اجتماعی و خانوادگی مردم ظهور پیدا کند

بسم الله الرحمن الرحیم قسمت دوم : زبان و کلام، بسیار ارزشمن...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :دقت شود که مقصود از نز...

نسل و شجره انسان توسط مادر استمرار پیدا می کندهنگام تشکیل یک...

💠 هشت گروهی که خداوند روز قیامت به آنها غضب می‌کند🔰 قال رسول...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط