{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
جهاد تبیین، ما را از تکاپو برای حضور مردم در انتخابات بی‌نیاز می‌کند :
جهاد تبیین چند ساحت دارد که یکی از آن ساحت‌های مربوط به اعتقادات و رفع شبهات مربوط می‌شود. امروز پاسخ به شبهات دینی امری ضروری است چراکه باقی ماندن شبهه آسیب‌های جدی وارد می کند، آنچنان که برخی از جوانان به دلیل شبهات اعتقادی اقدام به خودکشی می‌کنند البته این امر در غرب نیز مشاهده می‌شود و رایج است. به همان اندازه که این مسائل را در جامعه مشاهده می‌کنیم ما نیز مقصر هستیم چون به خوبی مسائل را تبیین نکردیم.
انقلاب اسلامی، تمدّن را ساخته است و توانسته آن را در جهان گسترش دهد. امروز ما دستاوردهایی داریم که در جهان تأثیر گذاشته مانند جریان مقاومت که در جهان گسترش یافته است.
جریان مقاومت تا زمان شهادت سردار سلیمانی منطقه‌ای بود اما امروز جهانی شده و این نشان از تمدنی شدن است.
این در حالیست که قبل از پیروزی انقلاب جهان عرب و ناسیونالیسم عربی در مقابل رژیم صهیونیستی متحد شدند، اما شش روز دوام نیاوردند و عقب‌نشینی کردند.
اما اکنون جریان کوچکی مثل حماس در غزه که محاصره زمینی و دریایی است، توانسته بعد از چند سال برنامه‌ریزی با 1200 نفر به اراضی اشغالی حمله انتقامی در پاسخ به جنایت‌های طولانی این رژیم کند و دیوار اسرائیل را خراب کند و 9 مانع را کنار بزند و 1300 نفر را به درک واصل کند، در ادامه هزار اسرائیلی هم به اسارت گرفته شدند، جریان مقاومت کاری کرد که در آمریکا و اروپا آبروی رژیم صهیونیستی رفت و اقتدارش متزلزل شد به همین دلیل رژیم صهیونیستی جنایتکارانه و بی‌رحمانه به غزه حمله کرد و 30 هزار نفر را شهید کرد.
اقتدار در عرصه علم و فناوری، نظامی و همه نشان از تمدّنی بودن ایران است. در حوزه موشک ماهواره و پهپاد امروز خیلی پیشرفت کردیم، در این زمینه نیاز است که اردوهای راهیان پیشرفت برای جوانان باید با جدیّت از سوی مسئولان دنبال شود.
امروز دستاوردهای فناورانه زیادی در کشور وجود دارد و دانشمندان ما در زمینه فناوری‌های نوظهور نیز ورود داشته‌اند،ما هم باید به این موضوعات توجه کنیم، باید مباحثی نظیر فلسفه برای کودکان، فلسفه فناوری، فلسفه امنیت و غیره را فرا گیرند، فقه حکمرانی، فقه امنیت، فقه سیاست و فقه اقتصاد بدانند، اگر جهاد تبیین درست صورت پذیرد دیگر نیازی به تلاش برای حضور مردم در انتخابات نیست بلکه مردم خودشان می‌آیند. هر جا دستاورد مهمی داشتیم حاصل تلاش جهادگران مؤمن انقلابی بوده است، هر جا مافیا، رانت و فساد بوده است از سوی ضد انقلابیون صورت گرفته است.
دیدگاه ها (۰)

بسم الله الرحمن الرحيم قسمت اول :فضای مجازی محل امتحان‌ها و...

بسم الله الرحمن الرحيم قسمت دوم :همانطور که می‌ توانیم چندی...

بسم الله الرحمن الرحيم پاسخ قسمت سوم :به اطیعوا الله و اطیع...

بسم الله الرحمن الرحيم پاسخ قسمت دوم :به وسیله درخواست رحمت...

‏ گسترش اشغال در جنوب لبنان/ رژیم صهیونیستی ده‌ها کیلومتر جا...

سلام خداوند متعال همه ی عزیزان شهید ایران جانمون رو رحمت کند...

سطح بالای فناوری موشکی ایران و یمن باور نکردنی است

♨️کانال ۱۲ عبری: آرامش در جبهه شمالی فریبنده است🔹این شبکه اف...

معاون بین‌الملل وزارت خارجه: وزیر امنیت ملی رژیم صهیونیستی ب...

در همین خصوص توضیحات خبرنگار صدا و سیما :  علی الطاهر توسط ر...

♨️قالیباف: در نظم جدید منطقه‌ای، مداخلهٔ قدرت‌های خارجی در م...

🔴آتش‌سوزی گسترده در یک کارخانه صنایع شیمیایی رژیم صهیونیستی▪...

🟢 #اوپن_ای_آی آماده کاهش سرعت توسعه مدل‌های پیشرفته #هوش_مصن...

بسم الله الرحمن الرحیم یادداشت قسمت اول :برخی گمان دارند که...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط