{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

🔴🔻 عدم درک درست از واقعیت موجب شکست است / عدم درک درست یع

🔴🔻 عدم درک درست از واقعیت موجب شکست است / عدم درک درست یعنی: اصلاح طلبانی که این تیتر ها را تخریب پزشکیان میدانند

من که یقین دارم فعلا باید با دولت پزشکیان مدارا کرد و منتظر ماند تا آنچه دست پخت این تیم است به مجلس ارائه شود.
اما این تیتر ها همان چیزهایی است که در متنی که برای عدم رای ندادن به پزشکیان نوشتم و وسیع پخش شد آمده بود: آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور قرار است باشد یا نامزد پوششی دیگرانی که دولت را اداره میکنند؟

یک آفرین باید به تیم پزشکیان گفت که شتاب زده نشست خبری برگزار نکرد و صریح هم گفتند (هرچند که سوژه شدند) که نشست برگزار نکردیم چون ممکن بود شتاب زده چیزی بگوییم که خلاف امنیت ملی باشد (کما اینکه روسای جمهور قبلی در نشست هایشان نا خواسته چنین گفته اند)

این تصویر (که قبل از انتخابات پیش بینی میشد) و حالا هم در حال ساخته شدن است: پزشکیان کاره ای نیست و دیگران در حال پیشبرد خواست خود هستند.
اگر تیم او جدید فکری برای این تصویر که در حال ساخته شدن است نکند، خسارت اصلی را شخص پزشکیان خواهد دید.

این تیتر ها اگرچه تند است اما دلسوزانه است. از آنها استقبال کنید...
دیدگاه ها (۰)

قبلاً گفتیم، دوباره تکرار می‌کنیماگر قرار است از همین الان ک...

🔻امام جمعه کربلا غوغا کرد.صد بار هم نگاه کنید کمه، ببینیم ، ...

⭕️ابراز ندامت حامیان پزشکیان شروع شد ...

🔴توییت جدید سعید جلیلی: دولت سایه یک دکان نیست بلکه یک گفتما...

ترامپ دقایقی پیشیکی از بدترین توافقاتی که تاکنون توسط کشور م...

گفت‌وگوی تلفنی روسای جمهور ایران و فرانسه؛دکتر پزشکیان : ایر...

شهید امیرعبداللهیان که بود؟شهید حسین امیرعبداللهیان، شهید ام...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط