روزشماردفاعازحرم


#روز_شمار_دفاع_از_حرم

#شهید_غلامرضا_لنگری_زاده
#شهید_مدافع_حرم_غلامرضا_لنگری_زاده

شهید «غلامرضا لنگری زاده» در بیست ویکم دی ماه سال ۱۳۶۵ درشهر کرمان به دنیا آمد. خداوند پس از سه فرزند دختر و بعد از ده سال با توسل به امام رضا ‌(ع) به پدر و مادرش ایشان را عنایت کرد. وی در نوجوانی پدرش را از دست دادند، چون تنها  پسر بزرگ خانواده بود و نسبت به مشکلات زندگی خانواده احساس مسئولیت می کرد، لذا علی رغم اینکه در زمینه ورزش هم خیلی موفق بود در آن شرایط ورزش را رها کرده و مشغول به کار آزاد در تعویض روغن در شهر کرمان شدند.
وی در سن ۲۱ سالگی تصمیم به ازدواج گرفت و یکی از ملاک های انتخاب همسر آینده اش متدین ،محجبه و از سادات بودن مد نظرش بود. وی در سال ۱۳۸۶‌ ازدواج که ثمره زندگی مشترک شان یک فرزند دختر به نام مونس با شش سال سن و یک فرزند پسر شش ماهه می باشد.
ایشان در  شهریور ماه ۱۳۹۶ پس از گذراندن آموزش های لازم به سوریه اعزام گردید و تا لحظه شهادت به ایران برنگشت، و زمانی که فرزند دوم ایشان به دنیا آمد وی در سوریه در حال انجام وظیفه بود. 

#صلوات 🌷
#مدافعان_حرم
#قاسم_بن_الحسن
#شهدای_مدافع_حرم
@Baghdad0120
دیدگاه ها (۲)

✨🏴ما سامرا نرفته گدای تو می‌شویمای مهربان امام فدای تو می‌شو...

✨️🇮🇷📸 قرآن در دستان اسقف ارامنه🔹امروز #اسقف #ارامنه #تهران، ...

✨️🏴کدام جمعه ی موعود می زنی لبخند به این جهان که پر از قحطی ...

✨️🇮🇷#کلام_شهید مجالس من به اسم شهدای گمنام باشد و چون همه ی ...

#نکات_کاربردی #ملاک‌های_انتخاب_همسر :۱- برابری ● در سن (اختل...

محمد علی سپانلو

✅اگه این پسـ ت رو میبینی دعوت شده خود شهـ🥀ید به پیج هستی✅✅پس...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط