به نام شریف شرافت پسند.

به نام شریف شرافت پسند.
نه هر که چهره برافروخت دلبری داند
نه هر که آینه سازد سکندری داند
نه هر که طرف کله کج نهاد و تند نشست
کلاه داری و آیین سروری داند
هزار نکته باریکتر ز مو این جاست
نه هر که سر بتراشد قلندری داند.
درودبرراستی و درستی. راه من راستی و درستی است.
شرافتمندان دشتستان ، از همراهی و همدلی یکایک شما سپاسگزارم. ازاینکه در دوسال گذشته درکنارم بودید . وهمراهی ام کردید. سپاسگزارم.
همانگونه که اطلاع دارید عمله های مثلث زر و زور و تزویر با پرونده سازی ،توطئه ، جعل و دروغ مانع از مشاهده چهره اخلاقمدار تیم من برای شورای محترم نگهبان شدند. اینان پرچم ها و نام ها را هم مصادره مطلوب کرده اند. پرچم من برعلمی رفته است. که علمدارش بویی از صلح و اصلاح نبرده است. قساوت و شقاوت را در لفافی به نام سعادت بسته بندی کرده اند. و می خواهند. به خورد مردم دهند. هوشیار باشید. مبادا داستان قرآن های بر نیزه های عمرو عاص تکرار شود.
بدین وسیله اینجانب ضمن اعلام برائت از این کاندیدا و اعلام اینکه مستند به تمام سوابق و دلایل محکم ایشان را اصلاح طلب نمی دانم.از مردم شریف دشتستان و تمام هوادارانم می خواهم درهفتم اسفند پرشور وبادرایت درانتخابات شرکت نموده و به هرکسی غیر از این فرد رای دهند.
درآخر، همانگونه که در سخنرانی نشست تقدیر و تشکر از هواداران بیان کردم. اینجانب نسبت به هیچکدام از کاندیداها موضع حمایتی ندارم . به جز این فرد ، همه کاندیداها برایم عزیزند. و درخواستم این است که در برابر بی اخلاق ها به اخلاق رای دهید. خودتان ببینید. کدام کاندیدا اخلاقمدارتر و نیز در برابر جبهه دروغ شانس پیروزی بیشتری دارد. به او رای دهید. که اخلاق فراسوی اصلاح طلبی و اصولگرایی است. اخلاق فراسوی سیاست است. سیاست غیراخلاقی ، سیاست نیست.
درانتظار حضور پر رنگتان در هفتم اسفند هستم.
خدایاچنان کن سرانجام کار
که تو خشنود باشی و ما رستگار.
به باقرسعادت رای ندهید.
برازجان.پنجم اسفند ۱۳۹۴
حشمت اله جعفری

پ ن ؛ بیانیه حشمت الله جعفری کاندیدای اصلاح طلب
دیدگاه ها (۴)

📌 📌 #خبرویژهترجیح نامزد اجاره‌ای به نامزد اصلاح‌طلب تا سال ...

💠جبهه اصلاحات از ترس رأی نیاوردن مانع نامزدی اصلاح‌طلبان شد....قسمت اول💠

💠جبهه اصلاحات از ترس رأی نیاوردن مانع نامزدی اصلاح طلبان شد....قسمت دوم💠

پنجشنبه ۲۰ خرداد ۱۴۰۰_ چیزی که عیان است! _ ادامه

گزارش گروه شهرستان “ره به ری” : سالهای ۷۸ تا۸۰ را می توان طل...

آغاز فتنه 94 با حمله به شورای نگهبانمطبوعات فتنه موتورها را ...

--‎لطفا دوستان‌تان را به خواندن این نوشته دعوت کنید.‎🔴 🔴 ‎به...

قسمت اولبه گزارش فارس، جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در موضوع ا...

گروه سیاسی_رجانیوز: «دفاع دختر صفدر حسینی از پدر خود در تریب...

رئیسی برای خانواده‌ای ۸۵ میلیونی ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط