محرومیت نانسی پلوسی از شرکت در مراسم مذهبی مسیحیان به خاط

محرومیت نانسی پلوسی از شرکت در مراسم مذهبی مسیحیان به خاطر حمایت از سقط جنین

🔹اسقف اعظم سانفرانسیسکو در نامه‌ای اعلام کرد: نانسی پلوسی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، دیگر نمی تواند عشای ربانی داشته باشد چون برخلاف ادعاهایش مبنی بر کاتولیک بودن، از سقط جنین حمایت می‌کند.

🔹اسقف اعظم «سالواتوره کوردیلئونه» در نامه‌ای سرگشاده خطاب به پلوسی و در نامه‌ای دیگر خطاب به مومنان مسیحی گفت: موضع پلوسی در مورد سقط جنین در طول سال ها، به ویژه در چند ماه اخیر، فقط افراطی‌تر شده است.

🔹تصمیم اسقف اعظم پس از افشای پیش‌نویس رای دادگاه عالی در اوایل این ماه گرفته شد که نشان می‌داد دادگاه عالی تصمیم سال ۱۹۷۳ که سقط جنین را در سراسر کشور را قانونی می‌کرد، لغو می‌کند.

🔹اسقف اعظم سانفرانسیسکو افزود: او نامه‌ای خصوصی در ماه آوریل برای پلوسی فرستاد و هشدار داد که او را از مراسم عشای ربانی منع می کند مگر اینکه علناً حمایت خود را از سقط جنین انکار کند یا دیگر به مذهب کاتولیک خود در ملاء عام اشاره نکند.
👈بیشتر بخوانید
لینک کوتاه : https://mafaz.ir/?p=35216

@mafaz_news
دیدگاه ها (۰)

#عکس_نوشت|مسلمان غیروهابی کافر است!!!#وهابیتپایگاه خبری مفاز...

طالبان دانشکده مجسمه سازی کابل را غیر فعال کردند🔹منابعی از د...

رام الله: اجازه اقامه نماز در مسجد الاقصی به یهودیان اعلام ج...

انجمن کلیمیان تهران ترور ددمنشانه سردار شهید مدافع حرم «صیاد...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط