{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

مشخص شدن زمان معرفی دو عضو جدید پرسپولیس

مشخص شدن زمان معرفی دو عضو جدید پرسپولیس
پایگاه خبری فوتبالی - بعد از چند هفته بلاتکلیفی در نهایت تاریخ برگزاری مجمع باشگاه پرسپولیس برای معرفی دو عضو جدید هیات مدیره مشخص شد.
به گزارش فوتبالی، بعد از حدود بیش از یک ماه که از معرفی حسین شهریاری و حسین خبیری به عنوان دو عضو جدید هیات مدیره باشگاه پرسپولیس زمان می‌گذرد، بالاخره تاریخ برگزاری مجمع باشگاه پرسپولیس مشخص شد.
طبق قانون باید رئیس هیات مدیره باشگاه پرسپولیس دعوت‌نامه حاضرین در مجمع را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ارسال می‌کرد اما به دلیل استعفای بیژن ذوالفقارنسب این کار به عهده نایب رئیس هیات مدیره باشگاه بود اما رضا درویش به عنوان مدیرعامل و نایب رئیس هیات مدیره این کار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ با تاخیر انجام داد.
در نهایت قرار شده که جلسه مجمع باشگاه پرسپولیس برای معرفی دو عضو جدید هیات مدیره در تاریخ 11 مرداد برگزار شود و در همین راستا دعوت‌نامه اعضای حاضر در مجمع ارسال شده است.
با برگزاری این جلسه دو عضو جدید هیات مدیره رسماً معارفه می‌شوند و کار خود را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در پرسپولیس آغاز خواهند کرد. وزرای اقتصاد، دادگستری و ورزش و جوانان؛  سه وزیر عضو مجمع باشگاه پرسپولیس هستند.
#پرسپولیس
دیدگاه ها (۰)

🔻اعتراض هیات رئیسه به رئیس🔹پس از چند ماه اعتراضات گسترده نما...

اطلاعیه باشگاه استقلال درباره روند انتخاب محل میزبانی در لیگ...

استقلال میزبانی خود را پس گرفت؛ بصره، خانه آبی‌ها در لیگ نخب...

🛑اینجاروووو👇🏼🔷پزشکیان در سخنان امشب با مردم برای چندمین مرحل...

🔷پزشکیان در سخنان امشب با مردم برای چندمین مرحله از ضرورت شا...

🔺چندین دروغ در یک کانال معتبر حزب‌اللهی/ چه شد که برخی مراجع...

╰•★★ زنـבگے בوبارـہ ★★• 1️⃣6️⃣╯Ⓟⓐⓡⓣ جیمین تا ظهر از...

🚨کودتاچیان استارت فتنه ی جدید را زدند، چرا قالیباف فریب کودت...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط