{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت اول :
این آقا کمال حیدری گفته است: برخی از علمای گذشته گفته‌اند: قرآن اصلی 17 هزار آیه بوده و قرآن فعلی شش هزار آیه دارد، پس اگر این یک جلد شده، قرآن اصلی سه جلد می‌باشد و دو جلدش نزد حضرت امام مهدی علیه السلام می‌باشد! و البته نحوه‌ بیان وی نیز در تأیید می‌باشد.
الف) - حال کدام یک از علمای گذشته، اصلی و غیر اصلی بودن قرآن مجید را این‌طور کیلویی محاسبه کرده‌اند و از کجا فهیده‌اند که قرآن اصلی هفده هزار آیه داشته و...را نمی‌دانیم؛ ولی حقیقت مطلب این است که قرآن مجید، اصلاً به صورت کتاب نازل نشده که یک، دو و سه جلد یا بیشتر باشد!
برخی که هیچ آشنایی با توحید، نبوت، رسالت، انزال وحی و قرآن کریم ندارند و بعضاً مغرض نیز هستند گمان می‌کنند که کتاب الهی قرآن مجید، یعنی همین صفحات قرار گرفته بین دو جلدی که در اختیار آنهاست! و خیال می‌کنند که ناگهان یک یا سه جلد کتاب از آسمان نازل گردیده و در اختیار حضرت رسول صلوات الله علیه و آله قرار گرفته است! در حالی که قرآن کریم، حتی به صورت الواح معدود و مختصری که به حضرت موسی علیه السلام نازل شد، نازل نگردیده است، بلکه به تمامی انبیای الهی، وحی نازل شده است و مخاطب وحی نیز قلب و جان پیامبران خداوند متعال می‌باشد. چنان که در مورد قرآن مجید فرمود:
قُلْ مَنْ كَانَ عَدُوًّا لِجِبْرِيلَ فَإِنَّهُ نَزَّلَهُ عَلَى قَلْبِكَ بِإِذْنِ اللَّهِ مُصَدِّقًا لِمَا بَيْنَ يَدَيْهِ وَهُدًى وَبُشْرَى لِلْمُؤْمِنِينَ - آنها می‌گویند: چون فرشته‌ای که وحی را بر تو نازل می‌کند، جبرئیل است، و ما با جبرئیل دشمن هستیم، به تو ایمان نمی‌آوریم! بگو:کسی که دشمن جبرئیل باشد درحقیقت دشمن خداست چرا که او به فرمان خدا، قرآن را برقلب تو نازل کرده است؛ در حالی که کتب آسمانی پیشین را تصدیق می‌ کند؛ و هدایت و بشارت است برای مؤمنان.(سوره بقره آیه 97)
ب) - وی در شرح روش اخباری و اصولی می‌ گوید: برخی از علما از قرون سه و چهار، براین باور بوده‌اند که یا این که قرآنی که به دست ما رسیده ناقص است، پس نمی‌شود به آن اعتماد کرد؛یا اگر هم کامل باشد،آن را ما نمی‌توانیم بفهمیم، جز راهی که از روایات اهل بیت وارد است، لذا عموماً در حوزه‌های علمیه ما، روایت اصل است، نه این که قرآن اصل است.!(ادامه دارد...)
دیدگاه ها (۰)

بسم الله الرحمن الرحيمپاسخ قسمت دوم : خلط مبحث : حوش بینانه...

بسم الله الرحمن الرحيمپاسخ قسمت سوم : یک جلد از سه جلد است ...

بسم الله الرحمن الرحيمپاسخ قسمت پنجم : به عنوان مثال، حکم ک...

بسم الله الرحمن الرحيمپاسخ قسمت چهارم : یا شرابخوار و قمار ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :برخی گمان دارند که آن ...

ٖؒ﷽‌بـہ نام خـבا‌ٖؒ﷽‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌿شناسنامه قرآن 🌿🔹لقب قرآن: مجی...

⭕️پرسش: چرا نام امام علی علیه‌السلام به‌صراحت در قرآن نیامد ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط