اگر وزیر بهداشت شوم:

اگر وزیر بهداشت شوم:
۱- راهبرد نظام سلامت را پیشگیری با ترویج سبک زندگی سالم قرار می دهم.
۲- اجرای اصول سبک زندگی سالم را دستور کار دولت قرار می دهم
۲- با همکاری رئیس جمهور و وزرا ریشه بیماری ها را اصلاح می کنم تا بیماری کم شود بیمار کم شود تا هزینه درمان کم شود.
۳- آموزش سبک زندگی سالم را از مهد کودک ها مدارس دانشگاه ها خانواده حوزه ها و تمام رسانه ها الویت قرار می دادم.
۴- از تمام قدرت مردمی بسیج ها سمن ها انجمن ها و خیریه های سلامت و نهادها سازمان ها می خواستم دستم را بگیرند تا با هم سبک زندگی مردم را سالم کنیم.
۵- وزارتخانه را چابک و کار را به مردم واگذار می کردم با هم سلامت را به کشور بر می گردانم.
۶- از تمام متخصصان طب سنتی دعوت می کردم تحت یک نظام و ساماندهی دست در دست هم سلامت را به مردم آموزش و هدیه کنیم.
۷- بخشی از بودجه کلان هزاران میلیاردی ساخت بیمارستان و مرکز سرطان و بیماری های دیگر و تجهیزات و دارو را صرف اهداف بالا می کردم.
۸- خیرین بیمارستان ساز را هدایت می کردم کمک های خود را صرف ترویج سبک زندگی سالم کنند.
۹- با کمک مردم دانشمندان علما نخبگان متخصصان و جوانان پسران دختران و زنان غیور ایران را الگوی سلامت روان می کردم ریشه استرس و اضطراب را درمان می کردم.
۱۰- با اتحاد و همدلی دولت و ملت وزارت علوم آموزش و پرورش و تمام وزارتخانه ها نهاد ها سازمان ها احزاب و سمن ها سلامت جسمی روحی روانی و اجتماعی را به کشور باز می گرداندم.

#بنیاد_ملی_سبک_زندگی_سالم
#پروفسور_علی_کرمی
دیدگاه ها (۲)

⚜از امام زمانمان چرا نميخواهيم؟!محمد بن يوسف نقل مي‌كند، زما...

تومور مارکرهای ژنتیکی سرطان های مختلف ما با این مارکر های ژن...

فضای مجازی پر است از این ادعاهای فریبنده، غیر علمی و اشتباه ...

فلیکس به مناسبت تولدش ۳۰۰ میلیون وون اهدا کرد!«فلیکس به مناس...

طب سنتی در نظام سلامت ایران:طب سنتی از سال ۱۳۸۵ وارد نظام آم...

🌙 آیا می‌دانستید انتخاب یک نوشیدنی گرم قبل از خواب می‌تواند ...

💓 چرا گاهی دچار تپش قلب می‌شیم؟ 🤔تا حالا شده احساس کنی قلبت ...

چان ۲۰۰ میلیون وون برای کمک به بیماران و مردم نپال که در سیل...

🍂🤧 چرا در پاییز بیشتر بیمار می‌شویم؟پاییز به‌خودی‌خود بیماری...

☕🌿 چای بدون قند و شکر؛ یک عادت ساده با فواید احتمالی برای سل...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط