استیضاح قالیباف کلید خورد

♦️استیضاح قالیباف کلید خورد؟!

🔹یک نماینده مجلس به خبرنگار شبکه خبری ایران ۲۴ گفت: استیضاح رئیس مجلس به علت عدم ابلاغ قانون عفاف و حجاب توسط محمدتقی نقدعلی، رئیس مجمع نمایندگان استان اصفهان در مجلس شورای اسلامی کلید خورده است.
🔹وی افزود نماینده مردم خمینی شهر به همه نمایندگان پیامک زده و عنوان کرده که استیضاح قالیباف را امضا کنند.
🔹این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت که آقای نقدعلی علت استیضاح را تاخیر اعلام مسائلی که درباره مصوبه مربوط به عفاف و حجاب رخداد و امثال این موارد عنوان کرده است.


🔰یکی از راهکارهای قانونی جلوگیری از قانون‌گریزی آقای قالیباف و هیات رئیسه مجلس، اعمال ماده ۲۵ آیین‌نامه داخلی مجلس است.
نمایندگان مجلس می‌توانند با اعمال این ماده قانونی، هیات رئیسه را خلع کنند!
طبق این ماده، با توجه به تخلف آقای قالیباف و هیات رئیسه در تعویق ابلاغ قانون عفاف و حجاب، نمایندگان می‌توانند تشکیل «هیأت رسیدگى به اعتراضات» را درخواست کنند.
در صورتى که اکثریت اعضاء هیأت، رأى بر عدم صلاحیت آقای قالیباف بدهند، ایشان از سمت خود ‎مستعفى شناخته ميشود و حق شرکت در انتخابات مجدد ندارد .
دیدگاه ها (۵)

🔷این دانشجوی عزیز توسط چند سارق خفت گیر کشته شده، حالا یه ...

معلوم نیست توی این دانشگاها چه خبره که همه فتنه ها و اغتشاشا...

یادم. نمیاد از بزرگترا شنیده باشم توی مناطق جنگی هم برق اینج...

رسایی، نماینده مجلس: جهت اطلاع آقای قالیباف! رییس قوه قضائیه...

نطق انتقادی غضنفری، نماینده مجلس از قالیباف:آقای قالیباف و پ...

قالیباف فوراً قانون حجاب را ابلاغ کند، وگرنه مجلس با او برخو...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط