{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

.

.
♨️ فریب، این شکلی است

فریب آمریکایی ها این شکلی است:

🔹بر تن سرکرده کروهک تروریستی "تحریر الشام" که دست پرورده خودشان است، کت و شلوار و کراوات می کنند و او را رئیس جمهور "سوریه آزاد" جا می زنند. حکومت و رئیس جمهوری، بدون قانون اساسی، بدون رای مردم و بدون انتخابات!

🔹با او ملاقات و مذاکره می کنند و به روی خود نمی آورند که همین چند سال قبل برای دستگیری او جایزه گذاشته بودند. مهم این است که او هم روند عادی سازی روابط کشورهای عربی را تایید کند.

🔹حتی ترامپ از جولانی تعریف و تمجید هم می کند و می گوید: "من با رهبر جدید سوریه ملاقات کردم؛ من او را خیلی دوست داشتم. فکر می‌کنم نماینده خوبی خواهیم دید.".

🔹برای جا افتادن نمایش و فریب بیشتر مردم سوریه (و دیگر ملت های منطقه)، ترامپ اعلام می کند که تحریم های سوریه را در دوره دولت جدید لغو می کند.

🔹اما اینها، ظاهر نمایش است و هیچ تضمین و امنیتی نمی آورد. در واقعیت امر، ناامنی و سرکوب و جنایت و خونریزی، ده ها برابر گذشته شده است. سوریه در کام تجزیه می رود، چون رژیم کوچک صهیونیستی، چنین می خواهد.

🔹ناگهان، در حالی که "سوریه آزاد" و "رئیس جمهور جولانی" حسابی باد شده و طمطراق پیدا کرده اند، بادکنک منفجر می شود!

🔹اسرائیل، از پشت پرده بیرون می آید و به بهانه حمایت از دروزی ها، وزارت دفاع و ستاد مشترک ارتش و ساختمان های وابسته به ریاست جمهوری سوریه را بمباران می کند؛

🔹این، علاوه بر انبوه زیر ساخت های اقتصادی و انرژی و دفاعی و نظامی کشور سوریه است که اسرائیل ظرف چند ماهه پس از رسیدن تحریر الشام و جولانی به دمشق، منهدم کرده و در دولت بشار اسد قادر به انجام آن نبود.

🔹اسرائیل در حال نابودی تمام منابع و توانمندی های ملت سوریه (فارغ از نژاد و مذهب گرایش سیاسی آنها) است. همان گونه که در فلسطین و غزه برایش فرقی نمی کند، مسلمان را بکشد یا غیر مسلمان را

#نابودی_اسرائیل
#جهاد_تبیین
#شبهه
#سواد_رسانه_ای
#دشمن_شناسی
#جنگ_شناختی
#جنگ_فرهنگی
#جنگ_نرم
#ویسگون
#کلیپ_ویسگون
#خودتحقیری
🖇 اولین و جامع‌ترین کانال دشمـن شناسـے در ویسگون
┏━━ °•🍃•°━━┓
@Lianpars
┗━━ °•🍃•°━━┛
دیدگاه ها (۰)

📺 الله‌کرم مشتاقی: سوریه نه تنها خطری برای اسرائیل ندارد بلک...

🚗رئیس دفتر رئیس جمهور: سهمیه #بنزین کاهش می‌یابد و بنزین آزا...

‏🎥 افشاگری جنجالی در استودیوی کانال ۱۴ اسرائیل: ترامپ به‌طرز...

🔻علی افشاری (جمهوری‌خواه) پیرامون انتخابات میان دوره‌ای آمری...

ترامپ از علوم غریبه یهودی استفاده میکند

صحبتهای شنیدنی مهدی فلاح نماینده جوان رشت درباره بریز و بپاش...

این حرف دقیقی است جمهوری اسلامی تنها حکومتی است که هزینه برا...

🎥 سیاست خارجی ترامپ؛ اقتدار یا دست‌وپا زدن از هر طرف؟کارشناس...

♦️توئیت کاربر آمریکایی: این هم دولت ترامپ، خانم‌ها و آقایان🔹...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط