کامل بخونید زن انگلیسی پول بلیت بختآزمایی را خرج بز

👇 👇 کامل بخونید. زن انگلیسی پول بلیت بخت‌آزمایی را خرج بزرگ‌ترین هدیه دنیا کرد.

🔹 ریکا بورن ۳۹ ساله بعد از آنکه در مسابقه بخت‌آزمایی موفق به کسب یک میلیون پوند شد، به جای خرید خانه یا خودرو یا حتی سرمایه‌گذاری، آن را صرف انجام عمل لقاح مصنوعی کرد و صاحب فرزند شد.

🔹 پیشتر پزشکان به این زن اطلاع داده بودند که به سرطان دهانه رحم مبتلاست و نمی‌تواند صاحب فرزند شود، اما بعد از آنکه شانس به او رو آورد و بلیتش در بخت‌آزمایی برنده شد، تصمیم گرفت آن را خرج مادر شدن خود کند و از طریق لقاح مصنوعی خارج از رحم، که پس از یک دوره درمان قابل توجه انجام گرفت، چندی پیش با عمل سزارین صاحب فرزند ۳.۵ کیلویی خود شد.

🔹 او درباره برنده شدن در مسابقه بخت‌آزمایی می‌گوید وقتی برنده شدم از شدت خوشحالی گریه می‌کردم، اما اصلاً تصور نمی‌کردم که آن پول را خرج فرزنددار شدن خود کنم. فردای تولد دخترم همچنان شگفت‌زده بودم و نمی‌توانستم باور کنم. فکر می‌کردم در رویا و خوابی هستم که هر لحظه ممکن است از آن بیدار شوم.

منبع: روزنامه میرو انگلیس

کانال«دوتا کافی نیست»
@dotakafinist1
دیدگاه ها (۲)

با اختلاف آرای بسیار زیاد ما (اصلاح طلبان) برنده قطعی انتخاب...

اسنایپر داشتیم فوق حرفه ای وقتی هنوز اسنایپر داشتن مد نبود

#مجلس_انقلابی

گلزار شهدای کرمان 1 ساعت قبل

تاوان خوشبختی اینده ات را اکنون پس بده

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط