سوریه رو رها کن فکری به حال ما کن

#سوریه رو رها کن، فکری به حال ما کن!


نارضایتی‌های این روزهای مردم از وضعیت دلار و سکه و اعتراض‌های بیش و کم خیابانی موجب شده که هر شعاری شنیده شود. شاید اگر شبهه «نه #غزه نه #لبنان، جانم فدای #ایران » را درست جواب داده بودیم، امروز نمی‌شنیدیم که بگویند: «سوریه رو رها کن، فکری به حال ما کن!»
اولاً آن‌ها که این را می‌گویند، خیال می‌کنند اگر سوریه را رها کنیم، میلیاردها دلار پول در مملکت جاری می‌شود. این خیال خامی است، چون چند صباح دیگر باید دو چندانش را در داخل کشور هزینه می‌کردیم.
ثانیاً همه‌مان می‌دانیم که انرژی دولت و دست‌اندرکاران رفاه مردم در این پنج ساله صرف مذاکره با ابرقدرت‌ها شده که اتفاقاً همین‌ها هم طالبش بوده‌اند. چرا این‌ها که درد اقتصادی دارند، نمی‌گویند برجام و مذاکره را رها کن و به فکر کار و اشتغال مردم باش؟
ثالثاً بعد از این‌همه مذاکره، دیگر دیرباورترین‌هایمان هم فهمیده‌اند جز مقاومت راهی در مقابل زورگویان نداریم. چرا به فکر کسی نمی‌رسد که بخواهد همین تجربه نظامی را در بخش اقتصادی هم تکرار کنیم؟
انگار این گروه همیشه دنبال راه حل غلط هستند!















||||||||||||||||||||||||
#مسجدنما #مدرسه_نما

سایت مسجد نما:
http://masjednama.ir

مسجدنما در سروش: http://sapp.ir/masjednama_ir

کانال مسجدنما در پیام رسان بله :
https://ble.im/masjednama
دیدگاه ها (۱)

سیمای حقیقی مسئله حجابحقیقت امر این است که در مسئله پوشش و ب...

همتِ بلندکودکان و همچنین جوانان را از آغاز عادت بدهیم که با ...

شهدای #وحدتملا مسلم قبل از انقلاب همگام با دانشجویان و قشرها...

#حجاب در آیات و روایاتآیا #زنان در زمان پیامبر (ص) باحجاب بو...

#یادداشت | دست محفل، جیب مردم✍️ محمدرضا طاهری▫️ فردی را تصور...

#یادداشت | دست محفل، جیب مردم✍️ محمدرضا طاهری▫️ فردی را تصور...

#یادداشت | دست محفل، جیب مردم✍️ محمدرضا طاهری▫️ فردی را تصور...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط