توییت استاد رائفیپور

📱 توییت استاد #رائفی_پور

✍️ می‌گویند مانند زمان برجام راجع به مذاکرات سخنرانی و روشنگری کن!

💬 در پاسخ باید گفت؛ آن زمان راحت‌تر‌ می‌شد حرف زد و تحلیل کرد! چون این جماعت وفاقی نبودند که پشت‌سر رهبر انقلاب پنهان شوند.

💬 لذا از آنجاکه از یک‌سو فضای عمومی توسط دشمن رصد می‌شود و از سویی دیگر توسط انقلابی‌نماهای وفاقی به بیراهه کشانده خواهد شد؛ چیز زیادی در رسانه نمی‌شود گفت!

💬 درستش آن است که راجع به روندهای نظامی، امنیتی، اقتصادی، شرایط منطقه و همه و همه در کنار هم سخن گفت تا واقعیت درست انتقال یابد.

💬 علی‌الحساب همین را عرض کنم که:

1️⃣ لعنت بر‌ پدرومادر کسی که نخواهد مردم شریف ایران منتفع شوند؛

2️⃣ ما یک طرح رهبری داریم و یک اجرای دولتی؛ برجام هم با اجازه رهبری بود که توسط تیم مذاکره (روحانی و ظریف) به‌خوبی و درستی اجرا نشد.

⏺ برای مثال همین که مذاکرات در امارات نباشد (چون در زدوخورد احتمالی خودش ای‌بسا جزو اهداف است!) یا اینکه صرفا در چهارچوب هسته‌ای باشد یعنی طراحی!

⏺ اقدام نظامی و امنیتی ایران در صورت نیاز هم بخشی از همان طراحی است.

3️⃣ الان به‌هیچ‌وجه نباید گفت شرایط ما مثل ۵۹۸ است یا چیزی به رهبر انقلاب تحمیل شده؛ بیان اینکه الان در موضع ضعف هستیم و مذاکره به ایشان تحمیل شده خودش تضعیف رهبری است.

4️⃣ آقای عراقچی امروز نماینده مردم عزیز و‌ شریف ایران است و باید به دشمن پیام وحدت مخابره شود.

⏺ خلاصه به‌جای بحث بر روی اینکه آیا مذاکره غیرمستقیم اذن داشته یا تحمیلی بوده یا نه؛ ما مردم باید از محتوای آن مراقبت کنیم و نگذاریم از خطوط قرمز مانند برجام عبور کنند!
دیدگاه ها (۰)

واقعا عراقچی خیلی باهوشه ادم در تحیر و سرگردانی می مونه از ا...

دیگه به چه زبونی بگن اون ۴۰ تومنی که کشیدن رو #دلار یه مدل گ...

قیمت دلار وقتی بالا میره مملکت دست ثابتیه قیمت دلار وقتی پای...

ایزدی: از خوش‌بینی مفرط به مذاکرات باید پرهیز کرد🔹فواد ایزدی...

🎦 پزشکیان: دشمن تمام امیدش این است که ایران ضعیف شده است و م...

✌ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار هزاران نفر از دانش‌آموزان و...

🌹بخش اول🌹چریک پیر پشیمان افاضه فرموده که در مواجهه با و مذاک...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط