کاربرانی که در تلگرام بلاکشان میکنید به لیستی اضافه میش
کاربرانی که در تلگرام بلاکشان میکنید به لیستی اضافه میشوند که آن را لیست Blocked Users یا “کاربران بلاک شده” مینامیم. شما هر زمان که تمایل داشته باشید قادر به بررسی این لیست هستید. در این مقاله قصد داریم تا به آموزش نحوه مشاهده لیست بلاک در تلگرام (Blocked Users) بپردازیم. با موبایل کمک همراه باشید.
- ۲.۲k
- ۱۰ دی ۱۴۰۰
دیدگاه ها (۰)
در حال بارگزاری
خطا در دریافت مطلب های مرتبط