{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ قسمت سوم :
لذا فرمود: وَمَنْ يَبْتَغِ غَيْرَ الْإِسْلَامِ دِينًا فَلَنْ يُقْبَلَ مِنْهُ وَهُوَ فِي الْآخِرَةِ مِنَ الْخَاسِرِينَ - و هر كس جز اسلام و تسليم در برابر فرمان حق، آيينی برای خود انتخاب كند،از او پذيرفته نخواهد شد، و او در آخرت، از زيانكاران است.(سوره آل عمران آیه 85)
تفاوت دین و فرهنگ : فرهنگ به مجموعۀ باورها و نیز آداب و سنن یک ملّت گفته می‌شود که البته همه ریشه در همان شناخت‌ ها و باورهای صحیح یا غلط دارد. از این رو، فرهنگ، دین را نیز شامل می‌گردد.
ممکن است فرهنگی، مطابق با دین حق باشد - ممکن است مطابق نباشد، اما منافات یا ضدیتی هم نداشته باشد - و ممکن است کاملاً مغایر و مخالف با دین حق باشد.
به عنوان مثال: فرهنگ اسلامی بر ملّت ایران غالب است. اهل اسلام، تشیع، ولایت، نماز، روزه، حج، جهاد فی سبیل الله می‌باشند و شعائر الله و ایام الله را معظم می دارند، معاملات، ازدواج و طلاق، رفتار با پدر و مادر یا زیر دستان و دیگران نیز مطابق احکام دین اسلام می‌ باشد؛ این فرهنگ مردم ما شده است که مطابق و برگرفته از دین اسلام می‌باشد.
اما، ما ایرانی‌ها و برخی ملل دیگر، اول فروردین را سال نو قرار داده‌ایم - عرب‌ها اول محرم را ابتدای سال تقویمی خود قرار داده‌اند و غربی‌ها و تابعین آنها مانند ترکیه، اول ژانویه را ابتدای سال قرار داده‌اند. اینها همه اعتباری و قراردادی می‌ باشند و هیچ منافاتی با دین حق ندارند.
برخی از فرهنگ‌هایی که در جوامع نهادینه شده است نیز کاملاً مغایر با دین حق و البته با عقل و فطرت می‌ باشند؛ مانند فرهنگ لاابالی‌گری - شرابخواری - ربا - قمار - روابط جنسی بی‌قید - همجنس‎بازی و هم چنین فرهنگ ظلم، جنایت و چپاول دیگران؛ یا در یک جمله: فرهنگ اومانیستی که می‌گوید: اصالت با فرد است؛ هیچ ارزش و ضد ارزشی وجود ندارد؛ حق و حقوق‌ها، همه اعتباری و قراردادی می‌باشند؛ کمال انسان در رفاه و لذت شخصی اوست که از هر راهی می‌تواند به آن برسد! امروزه همین فرهنگ بر نظامات سلطه و بسیاری از مردم جهان، غالب شده است.(پایان)
دیدگاه ها (۰)

بسم الله الرحمن الرحیم ‌نیایش :الهی! توفیق خود بودن را عطایم...

بسم الله الرحمن الرحیمیادداشت قسمت اول :آدمی، در هر لحظه، نی...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :بنابراین، تفاوتی که وج...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :دین، دو تعریف عام و خا...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :در عملیات پرچم‌های دروغ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :هر گاه بخواهند به اسلا...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :کدام کارشان مطابق آیات...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط