.

.
بی‌رونقی کم‌سابقه داووس؛
پاسخ الجزیره به اعتماد

🔹وبسایت الجزیره نوشت: "به نظر می‌رسد که حضور نسبتا کمرنگ رهبران در نشست امسال مجمع جهانی اقتصاد که یکی از پرمخاطب‌ترین گردهمایی‌های سالانه رهبران کلیدی در عرصه سیاست و تجارت محسوب می‌شود، خود نمادی از وزش بادهای در حال تغییر می‌باشد.
♦️«اولاف شولتز» صدراعظم آلمان تنها رهبر گروه جی-۷ است که در نشست سال جاری حضور دارد. این در حالی ‌است که در سال ۲۰۱۸ میلادی شش نفر از هفت رهبر اقتصادهای پیشرفته شرکت کردند.
رهبران کلیدی جنوب جهانی مانند «شی جین پینگ» رئیس‌جمهور چین و «نارندرا مودی» رئیس‌جمهور هند که به ترتیب در سال‌های ۲۰۱۷ و ۲۰۱۸ میلادی در آن نشست شرکت کردند، نیز به‌طور قابل توجهی غایبان امسال هستند".
🔹گزارش الجزیره درباره غیبت مقامات مهم اغلب کشورها از نشست داووس در حالی است که روزنامه غربگرای اعتماد، اخیرا در تیتری غلط‌انداز نوشت: «در بدترین شرایط اقتصادی کشور؛ جای ما در اجلاس داووس خالی»!

محمد_ایمانی


#حزب_الله
#منافقین #افسادطلبان #سلبریتیهای_دوزاری #غربگدایان #فتنه_فواحش #سرمایه_های_اسرائیل
#حجاب #حیاوعفت_زنان #غیرت_مردان
دیدگاه ها (۰)

🔻یک قاب عکس از رودریگز(بخش دوم)✍️سید محمدعماد اعرابی🔹️درس دو...

پله اخر

🎞 ۲۰۰ شب میدان‌داری 🗒 اگر قدرت شما مردم در صحنه ظاهر نشود، ن...

🔻آمریکا در ایران سفارتخانه ندارد ولی ده‌ها سفیر دارد! (بخش ا...

🔴🔻معاون راهبردی رئیس‌جمهور برای حضور در مجمع جهانی اقتصاد در...

دیدار رئیس فیفا با رئیس جمهور آمریکا در فاصله ۹۳ روز تا جام ...

.♻️ سؤالات نمایندگان از عراقچی درباره اجلاس داووس 🔰 حمید رسا...

نامه احمدی‌نژاد به رهبرانقلاب / برنامه ای برای حضور در عرصه ...

حیرت رئیس موسسه مصری از حضور مردم و مسئولان ایرانی در راهپیم...

🔴مخبر: بی‌تفاوتیِ پزشکیان در مقابل توهین به شهید رئیسی با شع...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط