انتخابات ریاست جمهوری:نوبت حماسه مردم مقابل تحریم وشومنیسم _ ادامه

سه‌شنبه ۲۵ خرداد ۱۴۰۰ _(یادداشت روز)

نوبت حماسه مردم مقابل تحریم و شومنیسم _ ادامه

5- وضعیت ارّه نشینی، حکایت سیاست بازانی است که نه روی تحریم انتخابات را دارند و نه روی حمایت صادقانه و بی‌بهانه از نامزد‌های خود را. همه نظرسنجی‌های دولتی، قبل و بعد از مناظره‌ها نشان می‌دهد دو نامزد اصلاح‌طلب دولتی، با یک تا چهار درصد رای، در رتبه‌های چهارم یا پنجم و هفتم نامزدها قرار گرفته‌اند؛ اما مثلا آقای رئیسی، بالای 66 تا 70 درصد رای دارد.

آنها اگر از نامزدی حمایت کنند، معلوم خواهد شد آن سه چهار هفته‌ای که درباره تایید نامزدها اشک تمساح ریختند، دغلبازی بوده است. چنانکه آقای مرعشی (سخنگوی کارگزاران و عضو نهاد اجماع‌ساز اصلاح‌طلبان) می‌گوید «سازوکار نهاد اجماع‌‌ساز همچنان برقرار است. بنا به تدابیری ما آقای همتی را در لیست 14 نامزد نهاد نیاوردیم، ایشان همان کاندیدای پنهان ما بود که قبلا گفته بودم». (حکایت پنهان شدن بالای مناره!). این طیف، همچنین هیچ توجیهی درباره دروغ بهزاد نبوی (رئیس‌بعدی نهاد اجماع‌ساز) و همبازی‌های او ندارند که بارها برای فرار از پاسخگویی مدعی شده‌اند «رئیس‌جمهور 15 درصد اختیارات هم ندارد و تدارکاتچی است».

اگر هم مثل موسوی و برخی تندروهای مشارکت، تحریم کنند، رسما کنار گروهک‌های بدنام جا‌نمایی خواهند شد؛ و حال آنکه معاون رئیس‌جمهور در دولت اصلاحات، و رئیس‌کل بانک مرکزی دولت روحانی (عضو کارگزاران) در میدان رقابت حاضرند و نمی‌توانند مدعی شوند که نامزد ندارند.

اما آقای علی صوفی، عضو نهاد اجماع‌ساز می‌گوید «مهرعلیزاده و همتی در مناظره‌ها هیچ دستاوردی نداشتند. ما در سال ۹۲، چیزی برای گفتن داشتیم، اما در این مناظره چیزی برای دفاع نداشتیم. نه آقای همتی در موقعیتی بود که بتواند از عملکرد دولت دفاع کند، نه آقای مهرعلیزاده؛ همتی نه می‌توانست از عملکرد خود دفاع کند و نه از عملکرد دولت. کاندیداهای دولتی و اصلاح‌طلب نمی‌توانستند شعار بدهند، چون وقتی حرف و عملشان باهم مقایسه می‌شود، حرف‌هایشان بی‌اثر و بی‌فایده است. این دو، هیچ‌گاه جانب مردم را نگرفتند و کارنامه‌ای هم در این زمینه ندارند؛ عملکرد دولت دامن هر دوی آنها را گرفت».

ادامه در پست بعدی .....
دیدگاه ها (۱)

لیلاز علیه کاسبان تحریمسعید لیلاز، روزنامه‌نگار و کارشناس اق...

جدال میان اندیشه و استرالیا

هواپیمایی کانتاس تحریم شد

انتصاب

🚩 محمدرضا باهنر: من مانع معیشت نیروها شدم!• محمدرضا باهنر ع...

آیا اصلاح‌طلبان زمینه‌ساز حمله سوم به ایران می‌شوند؟!از تفاه...

خیانت مُدام و لاف مردم؟! -۱🔹آقای حسن روحانی، هر از گاهی به ف...

باید گفت اینها را کجا گرفتن آوردن از دنیا بی خبرند

سردار رضایی از دولت تعریف کردی در واقع حمایت کردی....رفتی تو...

متن را با دقت بخوانید تا عامل مشکلات را بهتر بشناسید سه نفر...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط