{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

​پیوند تکفیری و یهودی از سوریه تا اوکراین

​پیوند تکفیری و یهودی از سوریه تا اوکراین

قرن‌ها راویان و مفتیان درباری، از دربار امویان تا دربار عثمانیان و پیروان آنها در بلاد اسلامی از مصر تا هند نوشتند و تبلیغ کردند که مذهب شیعه ساخته و پرداخته «عبدالله بن سبای یهودی» است و شیعیان که آنها را رافضی می‌خوانند دشمن مسلمانان هستند.

بر اساس همین دروغ و نیرنگ ضدانسانی قرن‌ها شیعیان بیگناه را در سرزمین‌های مختلف اسلامی به قصد نابودی کامل کشتند و قتل‌عام کردند.

در دوران معاصر تکفیری‌های وهابی و اخوانی و گروه‌های برخاسته از دامن آنها از شبه جزیره عربستان و مصر تا شبه قاره هند، پاکستان، افغانستان، آسیای مرکزی، آسیای صغیر و کشورهای غربی، شیعیان را بدتر و خطرناک‌تر از یهود تبلیغ می‌کنند و با یهودیان و رژیم صهیونیستی اسرائیل پیمان دوستی پنهان و آشکار بسته‌اند برای کشتار و نابودی شیعیان در جهان بخصوص در غرب آسیا. این هم پیمانی با ظهور داعش و گروه‌های تکفیری «تحریر الشام»، «جبهه النصره» و … در سوریه و عراق عملیاتی و آشکار شد. حمایت‌های نظامی و درمان زخمی‌های تکفیری‌ها در بیمارستان‌های داخل اسرائیل برکسی پوشیده نماند و رسانه‌های مختلف از جمله رسانه‌های غربی آن را مستند گزارش دادند.
👈ادامه مطلب در وب‌سایت مفاز
@mafaz_news
دیدگاه ها (۰)

✍چاس فریمن، سفیر سابق امریکا در عربستان: اسرائیل می‌خواهد ای...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :شبکه وسایت کلمه، متعلق...

❌وزلی کلارک ژنرال آمریکایی: پس از ۱۱ سپتامبر، طرحی برای سرنگ...

🔴 رهبر انصارالله یمن: رژیم جولانی خادم آمریکا و اسرائیل‌ است🔴

معرفی اسماعیلیان (یکی از شاخه های شیعه)

جولان از این به بعد همیشه برای اسرائیل خواهد ماند / ترامپ هم...

گوتیَن های پر افتخار –بخش دوم هنگامی که آنها به پادشاه سلسله...

ماجرای تلخ فروپاشی جهان اسلام به دست غرب

▪️عامل بی ثباتی در منطقه جمهوری اسلامی ایران است ؟

تایید نیویورک تایمز اسرائیل در اغتشاشات ایران

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط