امام صادق (علیه السلام ) فرمود: پس از گم شدن یوسف فرزند ح

امام صادق (علیه السلام ) فرمود: پس از گم شدن یوسف فرزند حضرت یعقوب (علیه السلام ) فرزند دیگر او بنیامین نیز به مسافرت رفت و برنگشت .
حضرت یعقوب از فراق یوسف ، بسیار اندوهگین شد و فراق بنیامین که مادر او همان مادر یوسف بود، نیز بر اندوهش افزود، آن قدر گریه کرد که چشمش آسیب دید.
روزی در مناجات عرض کرد: خداوندا مرا مشغول رحمت قرار بده ، که بینائی چشمم رفت ، و فرزندانم نیز رفتند...
خداوند به او وحی کرد: اگر آن دو فرزندش از دنیا رفته باشند در عین حال آنها را زنده می کنم و به تو باز می گردانم ولی به یادبیاور آن گاه که گوسفندی ذبح کردید و گوشتش را بریان نموده و خوردید اما فُلان کس که در همسایگی شما زندگی می کرد و روزه گرفته بود، از آن گوشت نخورد (آری این ترک اولی را نیز بیاد آور).
حضرت یعقوب (علیه السلام ) بعد از این وحی ، اشخاصی را گمارده بود که تا یک فرسخی خانه اش ، صبح و شام اعلام می داشتند که اگر کسی می خواهد مهمان گردد، یعقوب او را دعوت می نماید، و به این ترتیب سفره اش برای همه واردین ، گسترده بود.




به نقل از:
- وسائل الشیعه ، ج 8 ص 490.
دیدگاه ها (۴)

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :حضرت ابراهیم علیه السلا...

🔴 قبل از ظهور، بوی آن به مشام اهل معنویت می‌رسد!👤 آیت الله ح...

ماجرای ولادت #حضرت_زینب کبری سلام الله علیها 💚💚🌷🌷💚💚💚🌷🌷💚💚🔸هنگ...

ماجرای ولادت #حضرت_زینب کبری سلام الله علیها 💚💚🌷🌷💚💚💚🌷🌷💚💚🔸هنگ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :اگر دقت شود، در این حد...

💠نیکی به پدر و مادر🌸امام رضا علیه السلام :🔰«برُّ الواِلدینِ ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :فَتَلَقَّى آدَمُ مِنْ ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :ھ) - نفی تداوم امامت، ...

بسم الله الرحمن الرحیم باید با امام زمان،حضرت مهدی علیه السل...

چطور میتوان در پناه خالق تربیت یافت تا رستگار شویم

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط