تخریب‌گران و تحریف‌گران منتقد تخریب و تحریف شدند!

روزنامه کيهان1400/03/24

تخریب‌گران و تحریف‌گران منتقد تخریب و تحریف شدند!

روزنامه اعتماد روز گذشته در مطلبی با عنوان «روزگار تخريب و تحريف و تضعيف» نوشت: «تخريب عليه دولت اگرچه از همان روزهاي ابتدايي شروع به كار حسن روحاني آغاز شد، اما حالا و با آغاز دوران تبليغات انتخابات رياست‌جمهوري سيزدهم و سخنراني‌هاي 7 كانديداي ۱۴۰۰ و تحركات ستاد اين 7 نفر به اوج خود رسيده است، چنان‌كه حسن روحاني هم در نطق پرحرارتي كه چهارشنبه گذشته در هيات دولت ايراد كرد، گفت كه انگار «قوه قضاييه بي‌ايراد است، قوه مقننه بي‌ايراد است. نيروهاي مسلح، الحمدلله همه بي‌ايراد هستند و فقط يك جا ايراد دارد و آن دولت است!» گفته‌هاي 7 كانديداي سيزدهمين انتخابات رياست‌جمهوري به گونه‌اي است كه گويي نه‌تنها همه‌گيري كرونا، ايران را نيز همچون سراسر گيتي، درگير خود كرده، بلكه حتي انگار نه تحريمي وجود داشته و نه ترامپي سر كار بوده كه شديدترين تحريم‌ها را عليه كشور اعمال كند.»

مدعیان اصلاحات در حالی مدعی اخلاق انتخاباتی شده‌اند که در جریان دو انتخابات 92 و 96 شاهد کلکسیونی از بی‌اخلاقی‌ها، تهمت‌ها و تخریب‌ها علیه رقبا و استفاده از شیوه‌های نوین عملیات روانی در دستاورد‌سازی، رقیب‌هراسی و مظلومی‌نمایی از سوی رئیس‌جمهور و برجسته ‌سازی آن از سوی همین رسانه‌های مدعی بودیم.

روحانی شدیدترین تخریب‌ها و سیاه‌نمایی‌ها را علیه دولت‌های نهم و دهم انجام داد. روحانی همچنین در تبلیغات انتخاباتی خود در سال 96 در کنار حمله به دستاوردهای 38 ساله انقلاب، متهم کردن نظام اسلامی به 38 سال اعدام و زندان و اتهام زدن به حافظان امنیت و اقتدار کشور رقبا را به برخورد خشن با مردم، سرکوب شدید آزادی قلم و بیان، شکنجه منتقدان و ایجاد فضای پلیسی و امنیتی طی سال‌های گذشته در کشور متهم کرد. تاسف‌آورتر اینکه همه این رفتارهای زشت از سوی همین رسانه‌های مدعی اصلاح‌طلبی با تیتر درشت برجسته‌سازی می‌شد و حالا تخریبگران و تحریفگران دیروز، دیگران را به تخریب و تحریف متهم می‌کنند.
پایان
دیدگاه ها (۱)

روحانی و پروژه قطب سازی دشمن! حسن روحانی، به‌عنوان یکی از چه...

📣 میتینگ شبانه یک حزب سیاسی در تهران چه اهدافی دارد؟🔸اما در ...

♨️  چرا جریان نواصولگرا مشکوک است ؟ ♨️  چرا جریان نواصولگرا ...

نفوذ خط فکر موساد همچنان ادامه دارد امان از بی بصیرتی

https://www.rokna.net/fa/tiny/news-1253641به گزارش رکنا، روز...

نه به جناح اصلاح طلب :

⭕️پرسش: عکس العمل فرهیختگان غربی در مورد کتاب آیات شیطانی چه...

خیانت مُدام و لاف مردم؟! -۱🔹آقای حسن روحانی، هر از گاهی به ف...

🔴 بحران تراستی‌ها؛ میراثِ شوم دولت رئیسی و محصولِ بلاهتِ مدی...

🔷سرلشکر رضایی: انسجام مسئولان تحت تدابیر رهبری برقرار استدبی...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط