گزارش نشریه پودیوم حساب شبکه X به میلیون مخاطب در

گزارش نشریه پودیوم؛ ۱۷۰ حساب شبکه X به ۱۸ میلیون مخاطب در ایران فرمان دادند
تحقیقات نشان می‌دهد کارزار گسترده‌ای در شبکه X علیه ایران هدایت شده است؛ شعارها و هشدارهایی که در این شبکه منتشر شد، نه از خیابان‌های تهران بلکه از اتاق‌های عملیات در تل‌آویو مدیریت شده‌اند.

"حساب‌های اسرائیلی و همکارانشان به برخی مردم در ایران فرمان می‌دادند و محتوایی تولید کردند که به‌عنوان صدای ملت ایران جلوه داده شد.
""پست‌های مربوط به ایران رشد ۴۹۰ درصدی داشتند؛ در اصل ۴۳۷۰ پست بازنشر شد، در حالی که تولیدکنندگان اصلی بیش از ۱۷۰ حساب نبودند.

"این محتوا به بیش از ۱۸ میلیون نفر رسید؛ شکاف آشکاری میان تعداد محدود تولیدکنندگان و گستره وسیع مخاطبان وجود داشت.

تحقیقات نشان داد این کارزار دیجیتالی از شهرهای ایران برنخاسته، بلکه شبکه‌های حساب‌های خارجی آن را ایجاد کرده‌اند.
در رأس این شبکه، حساب‌های اسرائیلی و ادارات همکار با اسرائیل نقش مرکزی در تولید و هدایت این انبوه اطلاعات داشتند./سپاه نیوز
دیدگاه ها (۰)

🔺اینترنشنال به مثابه آزمایشگاه‌ روانی بزرگی است که مخاطبین خ...

🔴اینم از عاقب کسایی که با طناب طرفدارای پهلوی توی چاه رفتن🔹پ...

بیل کلینتون از مردم آمریکا خواست به پاخیزندرئیس‌جمهور پیشین ...

🔴👆 این وضعیت عجیب و جنگی این روزهای آمریکاست@Navasantv

گزارش نشریه پودیوم؛ ۱۷۰ حساب شبکه X به ۱۸ میلیون مخاطب در ای...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط