وقتی پهلوی هم تمسخر می‌شود و هم توطئه آشوب در ایران را ل

🔹وقتی پهلوی هم تمسخر می‌شود و هم توطئه آشوب در ایران را ل

🔹وقتی پهلوی هم تمسخر می‌شود و هم توطئه آشوب در ایران را لو می‌دهد

🔹این غم‌انگیزترین ویدیویی است که امروز خواهید دید. شوخی‌کنندگان روس، رضا پهلوی را فریب می‌دهند تا باور کند آن‌ها نمایندگان صدراعظم آلمان، مرتس، هستند. با وجود نشانه‌های آشکار، لهجه‌ واضح روسی، سبیل شبیه هیتلرِ نماینده، و این‌که خودش را «آدولف» (!) معرفی می‌کند، مردی که می‌خواهد ترامپ او را به‌عنوان شاه در ایران منصوب کند، ساده‌لوحانه فریب می‌خورد.
🔹اما ماجرا بدتر می‌شود: نماینده «آلمانی» اعلام می‌کند که آلمان همراه با اسرائیل و آمریکا بمباران ایران را آغاز خواهد کرد (این چند روز پیش از شروع جنگ بوده)، و پهلوی با خوشحالی از آن استقبال می‌کند و می‌گوید مهم است که آمریکا و اسرائیل در انجام این «جنگ صلیبی» منزوی نباشند.
🔹اما در جایی از فیلم که اتفاقا مهم است، پهلوی با تأیید از جنگ اسرائیل و آمریکا علیه ایران با عنوان «جنگ صلیبی» یاد می‌کند و جایی با حماقت و از روی ساده لوحی، توطئه بعدی ترامپ و نتانیاهو برای جنگ شهری در ایران را لو می‌دهد و ضمنی حمایت خود از تروریست‌های مسلح را اعلام می‌کند.
🔹ضمناً، مسئول هماهنگی پهلوی جاستین فورسایت است؛ مقام پیشین دولت بریتانیا که بعداً پس از اذعان به رفتار نامناسب با کارکنان زن، از سمتش در یونیسف استعفا داد.
دیدگاه ها (۰)

‏ واکنش نماینده کنگره آمریکا به اظهارات ترامپ درباره رد پیشن...

: یک سوال ساده ولی بسیار مهمچرا در روز ۳۹ جنگ ترامپ برای توا...

♨️ترامپ از پایان کمک‌های آمریکا به اسرائیل خبر داد🔹روزنامه ت...

🔴خانعلی زاده و یک سوال ساده ولی بسیار مهم! چرا در روز ۳۹ جنگ...

🎥 در این جنگ، آمریکا باید کشته بدهد تا بی‌خیال ایران شود!👤 د...

توییت عراقچی:❗️هنگامی که سال گذشته حملات هوایی آمریکا و اسرا...

عراقچی: دیگر خط قرمزی وجود نخواهد داشتواکنش وزیر امور خارجه ...

♨️واکنش عراقچی به اظهارات اخیر صدراعظم آلمان: دیگر خط قرمزی ...

نماینده اسرائیل در سازمان ملل دستگاه «استارلینک» را برای نم...

اگر آمریکا به فرض اینکه شرایط ایران پذیرفته باشد که چیزی جزء...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط