{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

ولی‌الله بیاتی نماینده مجلس: لغو قراردادهای نفتی با چین و

ولی‌الله بیاتی نماینده مجلس: لغو قراردادهای نفتی با چین و نگرانی از کرسنت دوم!!

شرکت ملی نفت با ۷ پالایشگاه در چین قرارداد ۲ ساله داشته که طبق آن می‌بایست نفت را مستقیم به آنها تحویل می‌دادیم اما این قرارداد بعد از ۶ ماه به صورت یک طرفه لغو شده است.

چرا تیم جدید شرکت نفت قراردادی که برای تامین نیازهای ضروری کشور و تامین کالاهای اساسی کفایت می کرد را لغو کرده و حالا پالایشگاه‌های چینی دنبال خسارت هم هستند. چیزی شبیه کرسنت دوم دارد تکرار می‌شود.

تحقیق و تفحص از این موضوع در کمیسیون انرژی مجلس شروع شده و ما از دستگاه قضایی هم می خواهیم با کسانی که موجب اختلال در سیستم اقتصادی کشور می‌شوند، برخورد کند.

وزارت نفت ما اصلاً وزارت زمان جنگ نیست و حتماً مجلس شورای اسلامی از حوزه نظارتی ورود کرده و ماجرا را پیگیری می‌کند.

✍مجلس درگیر وفاق با دولت شده انشاءالله نمایندگان مستقل انقلابی بتوانند حرکتی بزنند و از حقوق ملت دفاع کنند

#مقاومت_نیوز
دیدگاه ها (۰)

سوال مجلس از وزیر نفت درباره لغو قرارداد فروش نفت به چینبیات...

سوال مجلس از وزیر نفت درباره لغو قرارداد فروش نفت به چینبیات...

بسیار مهم.چند سؤال از وزارت نفت:۱.وقتی با تکمیل پالایشگاه مه...

نفتی که مال ما نبود

گزارش امروز روزنامه وال استریت جورنال:چین به منبع مهمی برای ...

بانک مرکزی واریز پول نفت به حسابش را تایید کردوزارت نفت ۷/۵ ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط