{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ قسمت اول :
مشکل اصلی نوع بشر و در این خصوص مشکل مسلمانان، عدم بهره‌ گیری لازم از عقل و فطرت و بالتبع ایمان نیاوردن به الله جلّ جلاله، پیامبر اکرم (ص) وقرآن کریم است و نه ندیدن و نخواندن چند تا اسم در ظاهر آیات قرآن کریم. مشکل اصلی جایگزینی نفس و طاغوت‌های درونی و بیرونی برای عبادت و بندگی به جای الله جل جلاله و رب العالمین است. مشکل در إله قرار دادن هوای نفس است و ما بقی همه بهانه و توجیهی برای گریز از بندگی -عبادت و اطاعت اوست.وقتی نفس جایگزین شد، از شخص پیامبر اکرم (ص) نیز کاری ساخته نیست، چه رسد از چند تا لفظ.
أَرَأَيْتَ مَنِ اتَّخَذَ إِلَهَهُ هَوَاهُ أَفَأَنتَ تَكُونُ عَلَيْهِ وَكِيلًا - آيا آن كس كه هواى نفس خود را معبود خويش گرفته است ديدى آيا مى‏ توانى ضامن او باشى؟(سوره فرقان آیه 43)
الف)- آوردن کلمه، اسم، واژه و ... مشکلی را حل نمی‌کند، چرا که ریشه انحراف در نیامدن این اسم‌ها در ظاهر قرآن نمی‌ باشد. مگر این همه اسامی الله، رب، خالق، رازق، علیم، حکیم و ...که در قرآن کریم آمده و از هر حیث به آن استدلال شده است،سبب گردیده تا همگان به او ایمان آورده و موحد شوند؟ و یا دست کم مسلمانان همه مؤمن و موحد شوند؟
ب)- مگر همه مسلمانان به آن چه در قرآن کریم به صراحت آمده است ایمان آورده‌اند و تنها مشکل اختلاف کنندگان این است که چرا اسامی امامان چون علی، حسن، حسین ... مهدی (ع) در ظاهر آیات قرآن کریم به چشم نمی‌خورد؟
اگر امت حضرت محمد مصطفی صلوات الله علیه و آله که داعیه‌ توحید، اسلام و قرآن دارند، فقط به یک آیه اطیعوا الله و اطیعوا الرسول ایمان آورده و عمل کنند، از وحدتی ناگسستنی برخوردار می‌گردند و نیازی به اسم نیست. اگر مسلمانان خود را تعلیم دهند و تهذیب نمایند که بنده الله جلّ جلاله باشند و تسلیم او و اوامرش باشند،مطیع و تابع رسولش (ص) باشند و اگر اختلافی کردند به وحی و رسول وحی ارجاع دهند، نه این که تابع هوای نفس خود گردند و از سوی خود تفسیر و اجتهاد کنند، دیگر هیچ مشکلی باقی نمی‌ ماند و همه موحد شده و با یک دیگر نیز وحدت می‌کنند. مگر نفرمود اگر واقعاً به خدا و معاد ایمان دارید و دنبال بهانه‌ای برای اطاعت از نفس خودتان نیستید، وقتی در موضوعی دچار شک و شبهه و اختلافات می‌ شوید، به جای پیروی از متشابهات، به رسول الله (ص) رجوع کنید و امر او را تابع گردید؟(ادامه دارد...)
دیدگاه ها (۰)

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :يَا أَيُّهَا الَّذِينَ ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :مگر کلمه ولیّ اسمی برای...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :زهر یک حیوانی چون مار ی...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :مشکل ذهن اینجاست که گما...

💎💎💎ما هیچ مسئولی رو مصون از خطا نمی دونیم و عملکردِ هر مسئول...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط