{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بسم الله الرحمن الرحيم

بسم الله الرحمن الرحيم
پاسخ قسمت چهارم :
مگر ما، برای آخرت بزرگان، انسان‌های کامل و شهدای‌مان گریه می‌کنیم؟! خیر، بلکه برای ظلمی که به آنها و بالتبع به خودمان تحمیل شده و می‌شود گریه می‌ کنیم، تا قلب‌هایمان برای پذیرش حکم عقل‌هایمان آماده شود و به راه بیافتیم.
دعوای خانوادگی :کدامیک از طرفین دعوا مدعی شدند که بر سر اختلافات خانوادگی دعوا دارند؟! معاویه و یزید چنین ادعایی داشتند یا سیدالشهداء، امام حسین علیه السلام؟!
دست کم یکی از دو طرف دعوا باید چنین ادعایی نموده باشند، تا این ستون‌ پنجمی‌های تاریخ‌شناس بتوانند ادعای خود را بدان مستند کنند!
ابوجهل و ابولهب نیز اقوام پیامبر اکرم صلوات الله علیه و آله بودند؛ آیا می‌ توان گفت: دعوت و دعوای ایشان، بر سر مسائل خانوادگی بوده است؟ آزر، که هیچ‌گاه ایمان نیاورد، عموی حضرت ابراهیم علیه السلام بود، پسر و همسر نوح علیه السلام نیز نزدیک‌ترین خویشان آن حضرت بودند، چنان که آسیه علیها السلام، همسر فرعون بود.
پس، مسئله نه اختلافات خانوادگی است و نه دعواهای ناسیونالیستی و نژادی و مرزی؛ بلکه دعوت به توحید و نپذیرفتن الوهیت‌ها و ربوبیت‌ها صاحب اختیاری‌ها و ریاست‌های مستکبران، سلطه‌گران، جباران،ظالمان و جانیان بوده و هست. و همین دلیل اینقدر از عزاداری شما و زنده نگهداشتن نام، یاد و راه سید الشهداء، امام حسین علیه السلام، و الگو قرار دادن ایشان برای امت، و حضرت زینب، حضرت عباس، حضرت علی اکبر، عبدالله بن الحسن، قاسم بن الحسن، حرّ و ...، برای پیر، نوجوان، جوان، مرد، زن، مؤمن و گناه‌کار، ناراحت، عصبانی و نگران هستند.(پایان)
دیدگاه ها (۰)

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :و ...بنابراین سلسله نس...

شب جمعه است یادت نکنم میمیرم....

بسم الله الرحمن الرحیمقسمت اول :سالروز میلاد سید الکریم، حض...

🔥 لعن دشمنان اهلبیت از زبان مبارک‌ امام‌ رضا علیه‌السلام🔴 ام...

#امام_حسن_عسکری_علیه_السلام ☘اگر امام عسکری علیه السلام نبود...

🛑 وَ رُوِيَ: أَنَّ اَلْحُسَيْنَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ بَعْدَ ...

السلام علی المهدی ارواحنالهم فدا

⭕️پرسش: آیا به دست گرفتن تسبیح، ریشه روایی دارد؟🔸در احادیث، ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط