{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

خیلی کوچکتر که بودم اصلا دوست نداشتم کسی مرا با لفظ "سید"

خیلی کوچکتر که بودم اصلا دوست نداشتم کسی مرا با لفظ "سید" صدا بزند.....لجم میگرفت! .
.
اصلا نمیدانستم چه معنی دارد و یا چرا ما را به آن صدا میزنند.... اما همین که میدیدم گدایان شهر ما مدعی سادات بودند؛ تنفر شدیدی پیدا میکردم از "سید" بودنم! .

گذشت و من وارد دبستان شدم! اما دریغ از اینکه بدانم چرا من یک "سیدم" ! .
روزهای اول مدرسه با یکی از دوستان در کلاس شیطنت میکردیم!! معلم مان که حسابی از دست ما عصبانی شده بود؛ به طرفمان آمد و کشیده ای نسبتا آبدار حواله رفیق مان کرد! نگاه تند و تیزی هم به من کرد و گفت: حیف که "سید" هستی! . .
.
تازه آنجا بود که فهمیدم به به! چه چیز باحالیست این "سید" بودن! که خودمان خبر نداشتیم! واقعا چقدر آدم ناشکری هستیم!!.. .
خدا میداند این جمله زیبا، نجات دهنده و مسرت بخش "حیف که سید هستی!" ؛ در طول دوران تحصیل من از دهان مبارک چند معلم و ناظم و مدیر بیرون آمد! و باعث میشد دایره آموزشی مدرسه از تنبیه بنده اکیدا خودداری فرماید!.. البته یادم هم نمیرود... معلمی هم داشتیم که وقتی موقع تنبیه میشد، با نگاه مهربانانه همراه با شرمندگی میگفت: "سید جان ببخشید، ولی بالاخره باید آدم شوی! " وسپس عین این بعثی هایی که انگار اسیر گرفته باشن به جان آدم می افتاد.... نه به آن اظهار شرمندگی و نه به این زدن...!
._
اما چند روز پیش مطلبی خواندم در مورد سادات مطالعه میکردم که گاهی بعضی مطالب آن تن آدم را میلرزاند.... مثلا طبق روایات عمل نیک سادات دوبرابر پاداش و عمل بد هم دو برابر جزا دارد! . 
یکی نیست به این خدای خوب ما بگوید آخر خداجان ما که اصلا عمل نیک بلد نیستیم! عمل بد هم تا دلت بخواهد فراهم کردیم! . .
بار بندگی و مسلمانی و شیعه بودنم کم بود؟ بار "سید" بودن را هم اضاف فرمودی؟!
.
.
#سید
#سادات
#سیدانه
دیدگاه ها (۲۱)

همه میتونن عاشق #سید_علی باشند! اصلا به قیافه نیست این دوست ...

دیوارهای سختِ شهر،این ماه خِشتی می شوند!آنجا ک شاعر ها همه "...

"چادرِ مشکیِ تو، عمامه ی مشکی منمذهبی ها هم چ "سِت" های قشنگ...

مذهبی ها عاشقند، عاشق تر از خیلی هاحُجبْ، زانو زده بر چادر ا...

زمانی که قلبت دوباره از نو تپید...(۴ پارتی)

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط