{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

اطلاعیه شماره

♨️ اطلاعیه شماره ۳۵/
آزادی قدس شریف و نابودی اسرائیل غاصب را به مدد الهی محقق خواهیم ساخت

🔹️بارش انبوه موشک‌های «خیبرشکن» با سر جنگی یک تنی علیه اهداف اشغالگران صهیونیستی، موج «چهل و چهارم» عملیات وعده صادق ۴ با رمز مبارک «یا شدیدالعقاب» را در شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان و در آستانه روز قدس برای دشمنان متخاصم متفاوت ساخت.

🔹️مناطقی از قدس غربی، تل آویو و ایلات در سرزمین‌های اشغالی فلسطین در این عملیات افتخار آمیز با گرامیداشت یاد و خاطره شهدای طریق القدس و اقتدار، خصوصاً فرمانده وعده‌های صادق سپهبد شهید حسین سلامی زیر ضرب موشک‌های ایرانی قرار گرفتند.

🔹️پایگاه «موفق السلطی» و سایر پایگاه‌های آمریکا در منامه و اربیل مورد هدف شدیدترین موشک‌ها و پهپادهای سپاه پاسداران قرار گرفتند.

🔹️پدافند هوایی جبهه مقاومت نیز در میانه این عملیات موفق شدند یک هواپیمای سوخت رسان «بوئینگ کی سی _ 130 استراتوتانکر» را در حال سوخت رسانی به یک جنگنده متجاوز مورد اصابت قرار داده و ۶ خدمه آن کشته شدند.

🔹️آزادی قدس شریف و نابودی اسرائیل غاصب را به مدد الهی محقق خواهیم ساخت و با توکل بر خداوند متعال درهای فرج را به روی امّت اسلامی خواهیم گشود.

🔹️سربازان آمریکایی سریعا منطقه را ترک کنید و گرنه شما را در هر نقطه‌ای از منطقه بویژه در هتل‌ها، تونل ها، شهرک‌های صنعتی و پناهگاه‌های زیرزمینی باشید زیر آوار دفن خواهیم کرد.
دیدگاه ها (۰)

♦️موشکی که به یاد دختران شهید میناب به سوی صهیونیست‌ها شلیک ...

♦️مراسم شب قدر در حرم مطهر کاظمین

♦️تصاویر هوایی از احیای کرمانی‌ها با پرچم ایران #شب_قدر_خیاب...

‌مردم عزیز! ‌فرزندان شما امشب پای لانچرهای پرتاب موشک قرآن ...

آزادی قدس شریف و نابودی اسرائیل غاصب را به مدد الهی محقق خوا...

برای آزادی قدس شریف

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط