عدالت و تولید دو رکن اساسی پیشرفت اقتصادی و اجتماعی

عدالت و تولید؛ دو رکن اساسی پیشرفت اقتصادی و اجتماعی

🔹 پایگاه اطلاع رسانی اسراء: حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه و هیئت همراه، صبح امروز با حضور در بیت آیت الله العظمی جوادی آملی با ایشان دیدار و گفتگو کردند.

👈 حضرت #آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی در این دیدار ضمن قدردانی از گزارش ارائه شده، بیان داشتند: در آستانه ایامی که سرشار از بخشش، گذشت و کرامت است، این فرصت مغتنم را برای تبریک به نظام و علاقه‌مندان آن غنیمت می‌شماریم.
همچنین، یاد شهدای گرانقدر قوه قضاییه را گرامی داشته و از درگاه الهی برای آنان طلب مغفرت می‌کنیم.

🔹 در این برهه حساس، دو وظیفه اساسی بر عهده ماست:
ـ مسئولیت نسبت به خود
ـ مسئولیت نسبت به نظام و جامعه.
قرآن کریم به عنوان کتاب الهی، انسان‌ها را به #حیات_طیبه دعوت کرده است. در سوره مبارکه انفال آمده است که این کتاب برای احیای جامعه نازل شده است، اما این حیات تنها به #زندگی_مادی محدود نیست، بلکه #حیات_معنوی و برتری را شامل می‌شود.

🔹 مشکل اساسی جامعه امروز، مسائل اقتصادی است. دو رکن کلیدی اقتصاد که می‌توانند کشور را به سمت پیشرفت سوق دهند، عبارتند از:
ـ تولید صحیح و پایدار
ـ کسب و کار سالم و شفاف
اگر جامعه به سمت #تولید حرکت کند و از مسیرهای نادرست و غیرشرعی دوری نماید، قطعاً #برکات_الهی شامل حال آن خواهد شد. دستگاه قضایی در این مسیر وظیفه سنگینی بر دوش دارد و نقش کلیدی در تحقق حکمرانی صحیح و عادلانه ایفا می‌کند.

🔹 ائمه اطهار (علیهم ‌السلام) بر دو عامل اساسی برای #آبادانی_کشور تأکید کرده‌اند:
ـ توسعه کشاورزی و دامداری
- حکمرانی عادلانه و اجرای دقیق احکام الهی
امام علی (علیه‌السلام) فرموده‌اند: اگر کشوری آب و خاک داشته باشد اما به دیگران وابسته باشد، از رحمت الهی به دور خواهد ماند.

🔹 #عدالت نه‌تنها در رشد اقتصادی، بلکه در تمامی ابعاد جامعه تأثیرگذار است.
روایات بسیاری تأکید دارند که #اجرای_عدالت، برکاتی فراتر از چهل شبانه ‌روز باران دارد. #شهید_بهشتی و دیگر بزرگان نظام قضایی، همواره بر لزوم اجرای عدالت برای آبادانی کشور تأکید داشته‌اند.

◀️ دستگاه قضایی کشور با مسئولیت خطیر خود در قبال #اجرای_عدالت، باید مسیر درست را برای آیندگان هموار کند و از آرمان‌های شهدای گرانقدر حراست نماید.

🔹 در ابتدای این دیدار حجت الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ای گزارشی از عملکرد قوه قضائیه ارائه نمود.

#آیت_الله_العظمی_جوادی_آملی
#دیدار

📚 دیدار رئیس قوه قضائیه با آیت الله العظمی جوادی آملی
تاریخ: 1403/11/24
🌐 https://esra.ir
🆔 @a_javadiamoli_esra
دیدگاه ها (۱)

#دعوت_نامه ◀️ لینک دعوتنامه همایش بین المللی تفسیر تسنیم:↙️ ...

💠 کمال عبادت🔹 قرآن كریم فرمود اصولاً بشر برای #عبادت خلق شده...

💠 حیات انسانی🔹 سالروز ميلاد وجود مبارك #حضرت_علي_اكبر, و #رو...

💠 استقلال🔹 به ما گفتند: چو دریا به سرمایه خویش باش!🔹 #مثل_در...

روز قوه قضائیه

سخنان بی‌سابقه آیت الله جوادی آملی در دیدار با رئیس قوه قضای...

دستگاه قضا باید پاک، دقیق و الهی عمل کند تا برکات الهی بر جا...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط