قاقم Stoat بومی اوراسیا و مناطق شمالی آمریکای شمالی اس

قاقم (Stoat)، بومی اوراسیا و مناطق شمالی آمریکای شمالی اس

قاقم (Stoat)، بومی اوراسیا و مناطق شمالی آمریکای شمالی است. پوشش زمستانی قاقم سفید خالص است به جز انتهای دم که سیاه می‌ماند.

همانند راسوهای کوچک، از جوندگان موش‌مانند تغذیه می‌کنند. این حیوان مرتباً جوندگان بزرگتر و گونه‌های لگومورف را شکار می‌کند و افراد بسیار بزرگتر از خود را می‌گیرد که در لانه‌هایشان بر آنها غلبه می‌کند. به طور معمول، قاقم‌های نر بیشتر از ماده‌ها خرگوش‌ها را شکار می‌کنند.

مشهور است که قاقم طعمه‌هایی مانند خرگوش را با "رقص" که گاهی اوقات رقص جنگ راسو نامیده می‌شود، مسحور می‌کند. در واقع قاقم به دنبال بی‌حرکت کردن طعمه‌های بزرگ مانند خرگوش با گاز گرفتن ستون فقرات در پشت گردن است.

طعمه‌های کوچک معمولاً بلافاصله پس از گاز گرفتن پشت گردن می‌میرند، در حالی که طعمه‌های بزرگتر، مانند خرگوش‌ها، معمولاً در اثر شوک می‌میرند، زیرا دندان‌های نیش قاقم برای رسیدن به ستون فقرات یا شریان‌های اصلی بسیار کوتاه هستند.



#جانوران #‌پستانداران #قاقم #طبیعت_اروسیا #طبیعت_آمریکا #شکارچیان_شگفت_انگیز #حیات_وحش #حیوانات #جانورشناسی #علمی
دیدگاه ها (۴)

حلزون گرگی صورتی rosy wolfsnail یا حلزون آدمخوار، گونه‌ای از...

نمی‌دانم کدام قسمتش بهتر است: کوسه خرمن با آرامش از میان ماه...

ماهی کاپلین (caplin) یک ماهی علوفه‌ای کوچک از خانواده سیمین ...

کاترپیلار شاپرک فلانل جنوبی Southern flannel moth، کاترپیلار...

♦️شکار ارزشمند سپاه در آسمان شمال عراق/ بالن نظارتی آمریکا چ...

پرنده گاوچرانک دم‌نواری یا همان Bar-tailed Godwit با وزن حدو...

007-پنهان در مه - پارت ۱۰۱

پرنسس ناخواسته

⛔️🔴علائمی که نشان دهنده آن است که فرد دچار مشکلات متافیزیکی ...

نمیبخشمت p.23

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط