#طلب_فرزند

#طلب_فرزند
ویلیام گلاسر، بنیانگذار واقعیت‌درمانی معتقد است انسان برای برخورداری از بهداشت روانی ۵ نیاز مهم دارد که یکی از آنها، نیاز به امنیت است و یکی از عوامل مهمی که این نیاز را ارضا می‌کند چیزی نیست جز نیاز به بقا و جاودانگی در انسان.
همه ما دوست داریم به نوعی احساس جاودانگی داشته باشیم و اینکه از بین نمی‌رویم، این احساس به ما احساس امنیت می‌دهد. اما مگر می‌شود انسانی جاودانه باشد؟
شاید جالب باشد بدانید یکی از عواملی که به‌ویژه در سنین بالا باعث می‌شود انسان احساس جاودانگی داشته باشد وجود فرزند است. والدین، فرزندانشان را عامل بقای خود می‌دانند و همین احساس باعث می‌شود این دوران را بهتر و شادتر بگذرانند. علاوه بر این، در سنین بالا وقتی فرزندان و نوه‌ها دور ما باشند، وجود تعامل‌ها یا به قول آدلر ضربه‌ها به ما کمک می‌کند که زندگی بهتر و شادتری داشته باشیم.

#فرزند
#طلب_فرزند
#عکس_نوشته
#ایران_جوان
دیدگاه ها (۱)

طلبکاری و گردنکشی ممنوع

حجت‌الاسلام‌والمسلمین طباطبایی‌نژاد: قبولی توبه و استجابت دعا از سنت‌های حتمی الهی است

⭕️پرسش: انرژی هسته ای چه اهمیتی دارد که اینهمه برایش هزینه م...

انسان بودن، فقط یک زیستنِ ساده در بستر زمان نیست؛ یک سفر مست...

زبان شیاردار (Fissured Tongue

مادر با حجاب ولی دختر ... چرا...

○ مستند لیسا همچنین از محدودیت‌های شدید وای‌جی برای اعضای بل...

♦️سرلشکر محسن رضایی: ایران ۸۰ میلیون بشکه نفت در دوره آتش‌بس...

🧠 زبان شیاردار؛ برای یکی فقط یک ویژگی است، برای دیگری یک مشک...

🏢🛡️🔍 #تحلیل | دیوار بلندتر، همیشه یعنی حفاظت بهتر؟ 🤔🧱👀⚠️🔻🧱 خ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط