{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

#پست ویژه#

#پست ویژه#


. با درود و آرزوی بهروزی در سال نو
ازگیرندگان این پیام خواهشی داریم
امسال 13 نوروز هنگامی که برای رفتن به سیزده بدر وسایل خود را آماده می کنید، در صندوق اتومبیل خود حداقل دوکیسه زباله قرار داده و هنگام برگشتن به خانه تمام زباله های غیر قابل تجزیه را که در محل گردش خود می بینید درکیسه ریخته، در صندوق اتومبیل خود گذاشته به همراه خود به شهربرگردانید و در جای ویژه زباله قرار دهید. دو کیسه زباله برای این باشدکه شاید کیسه اول پاره شود .
گاهی مشاهده می شود مردم آشغالها را در کیسه زباله جمع کرده و در کنار جاده قرارمی دهند . بیگمان ماشین بردن زباله از آن محل عبورنمی کند! شاید حیوان گرسنه ای که به آن می رسد به دلیل بوی خوراکی، کیسه را پاره کند بیگمان خودتان می دانید پس از آن چه روی خواهد داد.
باور کنید اگر بسیاری ازایرانیان این کار شایسته را انجام دهند سیزده بدر امسال یکی از پاکترین سیزده بدرهای دوران ما خواهد بود .
با سپاس
دیدگاه ها (۳)

نام علمی: #Achillea_millefoliumنام رایج در ایران: بومادرانتی...

بسم الله الرحمن الرحیم ولاحول ولا قوه الا بالله العلی العظیم...

‌♻️ کلاه‌برگ و کلاه‌برگ‌داری؛ اختراع جدید اقتصاد ایران🔰حمید ...

جغرافیدان اثری از یوهانس ورمیر

سرچشمه را باید گرفت!سرچشمه را باید گرفت!بانک مرکزی می‌گوید ا...

چند پارتی✨همه‌چیز از یک شب بارانی شروع شد.ات، از صبح منتظر ب...

🔴🚨🇮🇷🗺️ پست ویژه | پشت پرده یک نقشه خطرناک! 🕵🏻‍♂️🔎⚠️🔥🔻🎯 تروری...

P : 9

نقد فیلم کوتاه «تاریخ گذشته»

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :ب)- شاید توبه کرده باشن...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط