💥 خوانشی بر موزیک‌ویدئو «خون، عرق و اشک» گروه بی تی اس

💥 خوانشی بر موزیک‌ویدئو «خون، عرق و اشک» گروه بی تی اس

🔰قسمت اوّل

🔸«جین» در فضایی موزه‌مانند، رو به روی تابلوی معروف سقوط فرشتگان سرکش، اثر "پیتر بروگل" نقاش دورهٔ رنسانس، می‌ایستد و مبهوت به آن زل می‌زند، در حالی‌که یکی از سمفونی‌های مذهبی یوهان سباستیان باخ در پس‌زمینه شنیده می‌شود.

🔹حضور این تابلوی معروف، باز معرّف تم اصلی آلبوم بال‌ها (برگرفته از رمان دمیان)، یعنی تقابل میان بخش تاریک و روشن وجود آدمی و در نهایت صلح و سازش و به تعادل رسیدن این دو بخش است.

🔸در سرتاسر این موزیک ویدئوی بسیار مهم و پیچیده، یک موتیف مکرر تکرار می‌شود: «دستی که از جلوی چشمان پسر معصوم کنار می‌رود و او حقیقت جهان را می‌بیند». این همان حقیقت شیطانی مد نظر نویسندگان و طراحان این آهنگ‌ها و ویدئوها است: «درهم‌آمیختگی شرّ و نیکی و عدم وجود مرزی میان حق و باطل».

🔹در این موزیک‌ویدئو، عمدتاً «جیمین» را می‌بینیم که به‌صورت مکرّر چشمانش توسط چشم‌بند یا دستان دیگران باز و بسته می‌شود. جیمین شخصیتی است که در ویدئو «سیب» یا میوه ممنوعه را می‌خورد.

🎯 منادی زمان

#بی_تی_اس
دیدگاه ها (۲)

غسل تعمید مسیح اثری از لئوناردو داوینچی

سروده‌ی «باید برخاست» با مداحی محسن محمدی پناه نمونه‌ای از پ...

موزیک ویدئوی «خون، عرق و اشک»، با سکانس نمایش مجسمه‌ی نزول م...

انحرافات بی تی اس (قسمت چهارم)

انحرافات بی تی اس (قسمت ششم-)

💥 خوانشی بر موزیک‌ویدئو «خون، عرق و اشک» گروه بی تی اس🔰قسمت ...

در پایان رمان، «دمیان» روی لب‌های سینکلر را می‌بوسد و برای ه...

💥 خوانشی بر موزیک‌ویدئو «خون، عرق و اشک» گروه بی تی اس🔰قسمت ...

در خصوص ویدئو پانزده ثانیه انفجار اتمی که داخل یک شهر در شبک...

وقتی نامجون تو برنامه Fashion Neurosis درباره رمان Demian اث...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط