{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

✨#اهل_سنت در باره ی #زیارت_امام_رضا در کتاب های قدیمیشان

✨#اهل_سنت در باره ی #زیارت_امام_رضا در کتاب های قدیمیشان چه گفته اند ؟ 👇
#لعنت_بر_وهابیت
جوینی از دانشمندان اهل سنت از حاکم نیشابوری آورده که #علی_بن_موسی_الرضا (ع) فرمود: «من کشته شده با زهر و مدفون شده در سرزمین غریب هستم. این را به سفارشی که پدرم از پدرش از نیاکانش از علی(ع) از پیامبر #اسلام ص به من نموده‌اند، من می‌دانم. آگاه باشید! هر کس مرا در غربتم زیارت کند، من و پدرانم شفیعان او در روز قیامت خواهیم بود و هر کس ما شفیعان او باشیم، نجات می‌یابد. هر چند گناهان جِن و اِنس را داشته باشد».
جوینی از محمد بن قاسم نیشابوری نقل می‌کند که می گفت: من از کسانی بودم که زیارت قبر [#امام_رضا] را در طوس قبول نداشتم و مردم را از رفتن به زیارت وی باز می‌داشتم! شبی در خواب دیدم که در طوس هستم، و پیامبر در کنار مزار [رضا] مشغول نماز است. ناگهان صدایی شنیدم که می‌گفت: هر کس دوست دارد قبری را ببیند که اگر آن را #زیارت کند، خداوند ناراحتی او را از بین می‌برد، به زیارت این قبر بیایید که پروردگار در آن فرزندی از تبار پیامبر را قرار داده است... .
هنگامی که از خواب بیدار شدم، غرق در عرق بودم، بی‌درنگ غلام خود را صدا زدم تا مرکبم را آماده سازد، سوار مرکب شدم و رهسپار زیارت امام رضا(ع) گردیدم و از آن پس سالی دو مرتبه به زیارت قبر امام مشرّف می‌شوم. (4)
.

از عایشه روایت شده روزى پیامبر (ص) فرمود: کسى که فرزندم را در #طوس #زیارت کند، گویا یک حج به جا آورده است. عایشه پرسید: یک حج؟ پیامبر (ص) فرمود: دو حج. عایشه پرسید: دو حج؟ پیامبر (ص) فرمود: سه حج پس عایشه ساکت شد. #پیامبر (ص) فرمود: اگر سکوت نمى کردى تا هفتاد حج مى شمردم». (1)
روى عن عائشة قال رسول الله(ص): «من زار ولدى بطوس فانما حَجَّ مرة، قالت: مرة، فقال مرتین. قالت: مرتین، فقال: ثلاث مرات. فسکتَتْ عائشة، فقال و لَوْ لَم تسکتی لَبَلَغْتُ الى سبعین؛
حموینى و همچنین سیّد على بن شهاب الدین همدانى از پیامبر(ص) نقل کرده که فرمود: زود است که پاره اى از تن من در خراسان دفن شود. هیچ غصه دارى او را زیارت نمى کند جز آن که خداوند غصّه او را برطرف خواهد کرد و هیچ گناهکارى او را زیارت نمى کند جز آن که خداگناهش را بیامرزد. (2) (3)
.
.
🔍📚
(1) ینابیع المودة، ج2، ص341
(1) احقاق الحق تستری، ج12،ص252،
(2) «مودة القربى، ص 140، ینابیع المودة، ص 265»
(3) « فرائد السمطین، ج 2، ص 188 »
(4) حبیب السیر ج2، ص195، ح472
.
.

#شیعه #شیعیان
#الإمام_الرضا #imam_reza #mashhad
دیدگاه ها (۵)

https://eitaa.com/Barayee_Zendegi💭#صبحگاهان_دنبال_کار_رفتن🌳ق...

دعای پیامبر برای امام حسن (ع) _ ابن عساکر

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :از حق منحرف می‌ شوند. ...

بسم الله الرحمن الرحیم اربعین حسینی (ع) تسلیت باد امام صادق ...

🛑 وَ رُوِيَ: أَنَّ اَلْحُسَيْنَ عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ بَعْدَ ...

ذکر پر ثواب

شهادت مظلومانه حضرت فاطمه معصومه سلام الله علیه تسلیت ثواب ز...

سیره پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله (۳)

بسم الله الرحمن الرحیم امام حضرت عسکری (ع) فرمود : لَیْسَتِ ...

➖وراثت صالحان🛑قَالَ أَيْضاً حَدَّثَنَا أَحْمَدُ بْنُ مُحَمَّ...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط