{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

سخنگوی داعش در پیامی ویدیویی که از وی در شبکه های اجتماعی

سخنگوی داعش در پیامی ویدیویی که از وی در شبکه های اجتماعی پخش شده،گفت:«ما ابتدا قصد داشتیم به بازی دربی استقلال و پرسپولیس در ورزشگاه آزادی حمله کنیم. ولی در بازدیدِ فیلمِ دربی های قبلی، دیدیم با وجود آن همه نارنجکی که در زمین منفجر می شود، ترکیدن عامل انتحاری ما، عمرا به چشم نمی آید و خونش هدر می رود طفلی!»

سخنگوی داعش در حالیکه رنگش پریده بود، گفت:«ما در بازبینی فیلم داربی های قبل متوجه شدیم در ورزشگاه ، سلاح های عجیب و نامتعارفی وجود دارد که لرزه بر اندام هر داعشی می اندازد... ما در جنگ بالاخره یک جوری با توپ ، تانک و فشفشه کنار می آییم ولی هنوز روش دفاع از خودمان در برابر سلاحهای عجیبی مثل "شیر سماور" و "اگزوز خاور" را نمی دانیم!»

او در ادامه این پیام ویدیویی گفت:«ما برنامه نود و گزارش های "عادل الفردوسی پور!" درباره شهرآورد تهران را بارها بازبینی کردیم و متوجه شدیم در ورزشگاههای ایران، جنگجویان خشنی وجود دارند که به آنها "تماشاگرنما" می گویند ... کاری که یک تماشاگرنما با اتوبوس ، صندلی ، داور و بازیکنی که توپ را در موقعیت گل ، وارد اوت می کند، این قدر خشن است که حتی کارگردانِ ویدیوهایِ اعدام هایِ ما هم نتوانست 5 دقیقه از صحنه های خرابکاری و وحشت آفرینی تماشاگرنماها را تماشا کند!»

سخنگوی داعش ضمن اشاره به بازی روز جمعه بین تیم های استقلال و پرسپولیس گفت:«حالا شما فکر کنید یکی از عناصر انتحاری ما، گیر چند تا از این تماشاگرنماها بیفتد و تازه بازی هم مساوی تمام شود ... بعدش با کاردک هم نمی شود عنصرِ ما را از روی آسفالت تراشید!»

او در پایانِ این پیام در حالیکه از شدتِ ترس می لرزید و اشک می ریخت گفت:«حالا دربی رو کی گزارش می کنه؟ خدا شاهده اون جمله گزارشگرتون که گفت:"یه سانتر بی هدف ... و گل!" از ما داعشی ها این قدر کشته گرفت که کمرِ "ابوبکر بغدادی" تا چند ماه بعدش، راست نشد، مگر به ضرب و زور آمپول و فیزیوتراپی!»
دیدگاه ها (۲۰)

از فرار مخفیانه ترامپ در کانتینر غذایی تا قرار دادن سامانه د...

🤍🔥 این برد می‌تونه یک قدم بزرگ برای رئال باشه!رئال مادرید فر...

پست سفارت ایران در کنیا: به این ابرقدرت نگاه کنید رئیس‌ جمهو...

𝑻𝒉𝒆 𝑲𝒊𝒏𝒈’𝒔 𝑨𝒓𝒕𝒊𝒔𝒕𝐏𝐚𝐫𝐭 𝟏𝟒یونا دیگر از یونگی نمی‌ترسید.با او ح...

🔻پست سفارت ایران در کنیا: به این ابرقدرت نگاه کنید🔹رئیس‌ جمه...

رئال خدا را شکر کند که گولر را دارد!

*— صحبت‌های جین درباره تمرین کردن با جیمین:🐹: «وقتی ورزش می‌...

وینسیوس روانی شد: آردا گولر - ببینید چرا!

پارت دوازدهم | مسابقه‌ی بسکتبالزنگ آخر که خورد، صدای هیجان‌ز...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط