{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم
پاسخ قسمت سوم :
اگر نوک تیشه‌ای به زمین بخورد، تمامی شما را خواهم کشت و ماجرایی که مستند است و همه می‌دانیم.
اما، اگر مخفیانه تشییع نمی‌ شدند، بدیهی است که یا منافقان از این فرصت نیز نهایت سوء استفاده را می‌نمودند، یا به جسد ایشان نیز بی‌ حرمتی می‌ نمودند، چنان که مانع گریه و عزاداری ایشان برای رسول خدا شدند - قبر امیرالمؤمنین علیه السلام که دیگر به خلافت رسیده بودند نیز تا 150 سال مخفی ماند - جسد مطهر امام حسن مجتبی علیه السلام را به تیر بستند تا در کنار جدّشان دفن نشود - سر امام حسین علیه السلام را از بدن جدا کردند و در بیابان رها کردند وبه باز ماندگان اجازۀ دفن ندادند و همه را به اسارت بردند!
اعتراض روشنگرانه : وصیّت سیدة النساء العالمین علیها السلام، بر غسل و کفن و تدفین شبانه و مخفیانه، نه تنها مانع از بی‌حرمتی شد؛ بلکه یک اعتراض عقیدتی سیاسیِ عمیق به جریان حاکم، و مردمان غافل و سست ایمان بود که در طول تاریخ ادامه یافت؛مضافاً براین که مانع از تحریف‌های اعتقادی و تاریخی گردید که سبب مخدوش شدن اسلام عزیز - آمیخته شدن حق و باطل - و گمراهی عموم مسلمانان تا آخر الزّمان می‌ گردید!
سنّی‌ها نیز ایشان را دوست دارند، اما از گمان‌های نادرستی که ابتدا توسط بنی‌امیّه و بنی العباس ایجاد شد و سپس توسط انگلیس و نظامات سلطه ادامه یافت،دشمنی میان شیعه و سنّی بوده و می‌باشد.
بر همین اساس، گمان عموم شیعیان براین است که مسلمانان سنّی،همگی ازمخالفان و دشمنان اهل بیت علیهم السلام می‌ باشند؛در حالی که امیر المؤمنین علیه السلام را دست کم خلیفۀ چهارم خود می‌دانند و برای اهل بیت علیهم السلام نیز حرمت بسیاری قائلند و آنان را که می‌شناسند، دوست می‌ دارند؛ به ویژه حضرت فاطمه علیها السلام را بسیار دوست می‌ دارند.
اما، آنان بیشتر از شیعیان در غفلت و ناآگاهی قرار گرفته‌اند، چنان که حتی از دسترسی به کتب معتبر حدیثی خود نیز محرومند و علمایشان این دسته از احادیث را برای آنان نمی‌ خوانند!(ادامه دارد...)
دیدگاه ها (۰)

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت چهارم :مظلومیت ادامه دارد :...

بسم الله الرحمن الرحیم هرگز نمی‌سوزد و توهین نمی‌تواند مانع ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :و که سبب مصدومیت و رحل...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :به طور حتم مقصود شما ا...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم :بنابراین، اگر گفته می‌...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت اول :مردم باید جریان حق و ب...

بسم الله الرحمن الرحیمیادداشت قسمت اول :سلام بر شما؛ صد الب...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط