{% if state.amp %} {% else %} {% endif %}

🎥 #اختصاصی | (بخش چهارم)

🎥 #اختصاصی | (بخش چهارم)

❗️غضنفری: آیا مرا به جرم دفاع از رهبری و مجلس خبرگان محکوم کردند ؟/ فکر نمی‌کنم جناب آقای اژه‌ای بتواند از این حکم دفاع کند

🔺 کامران غضنفری عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس در گفت‌وگو با ایران۲۴:

🔹می‌گویم مجلس خبرگان جای چنین فردی نیست و برای آن دلیل ارائه می‌کنم، آیا محکومیت من به معنای مجازات برای دفاع از حرمت مجلس خبرگان است؟

🔹در برابر باندهای ثروت، قدرت و مافیای فساد عقب‌نشینی نخواهیم کرد و تا آخرین قطره خون به مطالبه‌گری ادامه می‌دهیم.

🔹از رئیس قوه قضائیه می‌پرسم؛ می‌توانید از حکم دادگاه بدوی و تجدیدنظر در این پرونده برای مردم دفاع و آن را توجیه کنید؟

🔹روحانی از زمان ریاست‌جمهوری از صدها نفر شکایت کرده، اما چرا به شکایت‌های مطرح‌شده علیه خود او رسیدگی نمی‌شود؟

🔹هشت پرونده‌ای که مجلس یازدهم علیه حسن روحانی به دستگاه قضایی ارسال کرده، همچنان بدون رسیدگی باقی مانده است.

⁉️ اگر روحانی مسئولیت برجام را پذیرفته و رهبر انقلاب برجام را خسارت بزرگ دانسته‌اند، چرا علیه او اعلام جرم و رسیدگی قضایی انجام نمی‌شود؟

🔗 مشروح این گفت‌وگو
https://iran24news.com/fa/news/45933

#اللهم_صل_علی_محمد_و_ال_محمد_و_عجل_فرجهم

🇮🇷#اخبار_را_با_کانال_خط_شکن_دنبال_کنید
#السلام_علیک_یا_قتیل_المذاکرات🇮🇷😭😭

📣#کانالمون_در_ایتا_افتتاح_شد👇
https://eitaa.com/xcbnbbh
دیدگاه ها (۱)

🎥 #اختصاصی | (بخش سوم)❗️غضنفری: قاضی مستندات ما را ظاهراً ن...

🎥 #اختصاصی | (بخش دوم)❗️غضنفری: ردصلاحیت روحانی در خبرگان، ت...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط