آنهایی که معمولا دم از کوروش میزنند خودشان نیز زیاد از

آنهایی که معمولاً دم از کوروش می‌زنند، خودشان نیز زیاد از تاریخ ایران و کوروش چیزی نمی‌دانند، از دین هم به نحو احسن چیزی نمی‌دانند، غالباً به هیچ کدام هم اعتقادی ندارند، حتی زیاد هم پایبند به وطن و ملیت نیستند؛ چنان چه در تمامی ادوار متفاوت شاهد بودیم، هر گاه خطری مملکت را تهدید کرد، الله اکبر گوها، ایستادند و با ایثار و شهادت از وجب به وجب خاک این کشور و هویت ملی ایرانی دفاع کردند و "پان ایرانیسم"ها رفتند و از لندن، پاریس و لوس آنجلس پیام فرستادند. و همیشه تاریخ نه تنها همراه و هم صدا، بلکه نوکر و بنده‌ی طواغیت بزرگ و کوچکی بودند که دشمنی آشکار با این ملت و کشور داشته‌اند. آیا غیر از این است که همین امروز نیز تمام به اصطلاح "وطن‌پرست‌ها"، به هر شکلی که شده، آب به آسیاب دشمن می‌ریزند؟!
دشمن، به خوبی می‌داند که شناخت و باور خدا عقلی و عشق به خدا و دین خدا نیز فطری است، پس نمی‌تواند آن را بگیرد. لذا فقط بَدَل‌سازی می‌کند. اله‌ی کاذب، به جای إله و معبود حقیقی. هم چنین می‌داند که پس از عشق و حب به خدا، حبّ به وطن و ملیت و قومیت از همه شدیدتر است، لذا سعی دارد از این راه وارد شود و این عِرق ملی یا حبّ وطن را به عنوان آلترناتیوی مقابل خداپرستی و دین‌گرایی قرار دهد.
البه پایش که برسد، می‌گویند: نقشه جغرافیایی و حدود مرزی، فرهنگ بومی، عِرق ملی، وطن و ...، همه خرافه است و باید به سوی جهانی شدن با محوریت و سلطه‌ی امریکا پیش برویم.
https://telegram.me/RightIranCulture
دیدگاه ها (۱۰)

صد ها سال قبل از کورش کبیر ! هم این رسم بوده، پادشاهانی که ب...

تقریباً ده سالی است که از روز ۲۹ اکتبر، مصادف با ۷ آبان، به ...

اصلی ترین هدف از اشاعه کوروش پرستی قرار دادن آن در مقابل اس...

.

بسم الله الرحمن الرحیم راه خدا :راه های بر اساس زور و اجبار،...

🌷یاعلیُّ ياعلىُّ ياعلىّ 🌸عالم محضر خداست🌸✍از حضرت...

حضرت ابراهیم علیه السلام در ایران متولد شده و زیست می کرده ا...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط