بسم الله الرحمن الرحیم

بسم الله الرحمن الرحیم
یاداشت قسمت دوم :
2 - برخی برای منحرف کردن مردم، و رواج و عادی‌سازی گناه، و نیز بازارگرمی و جذب مشتری و هوادار، می‌گویند یا می‌نویسند :چون خداوند متعال، عَفوّ، غفور و رحیم است، لذا عذاب ندارد - و این حرفها، دروغ‌هایی است که آخوندها بافته‌اند! - چنان که برخی از احکام را تکذیب می‌کنند و می‌گویند: اینها را آخوندها بافته‌اند و به خدا و دینش نسبت داده‌اند!
این ادعاهای پوچ که با عقل و عدل نیز منافات دارد، هم افترای به حق تعالی می‌باشد، و هم تکذیب دروغ قلمداد نمودن و رد کردن، بسیاری از آیات قرآن مجید!
بله، خداوند منّان، لطیف - رئوف - عفوّ - غفار، رحمان و رحیم هست، اما علیم، حکیم، قادر اندازه‌گذار و عادل نیز هست و به کسی به اندازۀ نخ خرمایی ستم نمی‌کند.
مگر می شود او، مؤمنان و مشرکان - متقیان و فاسقان - و ظالمان و مظلومان را مساوی قرار دهد؟! چنین رویکردی، نه تنها با علم و حکمت منافات دارد، بلکه مغایر با عدل نیز می‌باشد؛ لذا نسبت دادن ظلم به پروردگار نیز به افتراهای گوینده اضافه می‌شود: قُلْ لَا يَسْتَوِي الْخَبِيثُ وَالطَّيِّبُ وَلَوْ أَعْجَبَكَ كَثْرَةُ الْخَبِيثِ فَاتَّقُوا اللَّهَ يَا أُولِي الْأَلْبَابِ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ - بگو پليد و پاك يكسان نيستند، هر چند كثرت پليدها تو را به شگفت آورد؛ پس اى خردمندان ازخدا پروا كنيدباشد كه رستگار شويد.( سوره مائده آیه 100)
خداوند سبحان، در آیات بسیاری تصریح نموده که هم مغفرت و رحمت دارد، و هم عذاب سخت، چرا که عذاب، همان باطن و نتیجۀ گناه می‌ باشد که حتماً بروز می‌یابد:
اعْلَمُوا أَنَّ اللَّهَ شَدِيدُ الْعِقَابِ وَأَنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحِيمٌ -بدانيد كه خدا سخت‏ كيفر است و بدانيد كه خدا آمرزندۀ رحیم است.(سوره مائده آیه 98)
وَيَسْتَجِيبُ الَّذِينَ آمَنُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ وَيَزِيدُهُمْ مِنْ فَضْلِهِ وَالْكَافِرُونَ لَهُمْ عَذَابٌ شَدِيدٌ -
و درخواست كسانی را كه ايمان آورده‏‌اند و عمل صالح انجام داده‏‌اند اجابت می‏كند، و از فضلش بر آنها می‏افزايد، اما برای كافران عذاب شديدی است.(سوره شوری آیه 26)
غَافِرِ الذَّنْبِ وَقَابِلِ التَّوْبِ شَدِيدِ الْعِقَابِ ذِي الطَّوْلِ لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ إِلَيْهِ الْمَصِيرُ - خداوندی كه آمرزنده گناه، و پذيرنده توبه و شديد العقاب، و صاحب نعمت فراوان است، هيچ معبودی جز او نيست، و بازگشت همه شما به سوی او است.(سوره غافر آیه 3)
3- در روابط مُحبّ و محبوب -عاشق ومشعوق، ناز کردن و ناز خریدن، سبب محبّت و نزدیکی بیشتر می‌شود.(ادامه دارد...)
دیدگاه ها (۰)

⭕️ پرسش: اگر دین اجباری و خشن نیست، چرا خداوند در آیه ۴ سوره...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت سوم : مرحوم علامه حلّی، برا...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :دو)-اینگونه شبهات، ریش...

الا ان لله ما فی السماوات والارض«آگاه باشید! هر چه در آسمان ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :دقت شود که در آیات فوق ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :ورود به بهشت بدون حساب...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت پنجم :پس اگر العیاذ بالله مر...

از دوستی خدا گفتند آنان که کتاب خدا را اندیشه نکردند....

بسم الله الرحمن الرحیم اگر حقیقتاً اهل قرآنی، امروزه روز در ...

بسم الله الرحمن الرحیمپاسخ قسمت دوم :خداوند متعال می‌فرماید...

در حال بارگزاری

خطا در دریافت مطلب های مرتبط